Hotelul Iaki din Mamaia și HOSPICE Casa Speranței aduc binele la malul mării

0

Petrecerea va avea loc la piscina prestigiosului Hotel IAKI din Mamaia în data de 16 August începând cu ora 19.00 și va strânge fonduri pentru copiii cu boli incurabile îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței.

HOSPICE Summer Fashion Show, găzduit de Marilena și Gică Hagi,va fi prezentat de îndrăgita vedetă Digi24TV, Izabela Pănescu şi va avea invitaţi de marcă, celebrități și momente de divertisment unice. Seara va debuta cu o receptie de șampanie și canapé urmată de o prezentare de costume de baie și accesorii de plajă, iar apoi un moment de divertisment caritabil, o tombolă cu obiecte exclusiviste, la care participanții își pot cumpăra bilete direct de la organizatorii evenimentului.

Invitatii vor fi încântați cu momente muzicale oferite de Ellie White și Trupa Tomis Quartet și vor primi cadouri de curtoazie din partea Kika, Oxette, IKKS, Anita,  Farduri.ro şi Avon.

Nu rataţi această seară caritabilă deosebită şi cumparati biletele în avans. Costul unui bilet este de 100 lei/persoană şi va fi donat în întregime către HOSPICE Casa Speranţei.

Veniturile rezultate vor sprijini HOSPICE Casa Speranţei și mii de copii şi adulţi cu boli terminale din România. Pentru a face o rezervare, trimiteti un email la events@hospice.ro sau marketing@iaki.ro. Accesul este permis numai pe bază de rezervare.

Mulțumim Sponsorului Principal, Hotelul IAKI- Mamaia,  pentru donația generoasă și partenerilor noștri: Digi24, Etiquette Magazine, Academia Catavencu, Romania Libera, Casa Mea, AIDA, Zile si Nopti Constanța, Neptun TV,  Avicola Lumina, Serve, ARASOUND, Loisir, Modista, Volvo, Avon, Next, Dali Studio, Farduri.ro, Anita, 438Hall, Oxette, IKKS, Triumph, Mineralium Dead Sea, Kika și Ego Men’s Fashion.

***

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești .

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud-Est.

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.