Hotelul Iaki din Mamaia și HOSPICE Casa Speranței aduc binele la malul mării

0

Petrecerea va avea loc la piscina prestigiosului Hotel IAKI din Mamaia în data de 16 August începând cu ora 19.00 și va strânge fonduri pentru copiii cu boli incurabile îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței.

HOSPICE Summer Fashion Show, găzduit de Marilena și Gică Hagi,va fi prezentat de îndrăgita vedetă Digi24TV, Izabela Pănescu şi va avea invitaţi de marcă, celebrități și momente de divertisment unice. Seara va debuta cu o receptie de șampanie și canapé urmată de o prezentare de costume de baie și accesorii de plajă, iar apoi un moment de divertisment caritabil, o tombolă cu obiecte exclusiviste, la care participanții își pot cumpăra bilete direct de la organizatorii evenimentului.

Invitatii vor fi încântați cu momente muzicale oferite de Ellie White și Trupa Tomis Quartet și vor primi cadouri de curtoazie din partea Kika, Oxette, IKKS, Anita,  Farduri.ro şi Avon.

Nu rataţi această seară caritabilă deosebită şi cumparati biletele în avans. Costul unui bilet este de 100 lei/persoană şi va fi donat în întregime către HOSPICE Casa Speranţei.

Veniturile rezultate vor sprijini HOSPICE Casa Speranţei și mii de copii şi adulţi cu boli terminale din România. Pentru a face o rezervare, trimiteti un email la events@hospice.ro sau marketing@iaki.ro. Accesul este permis numai pe bază de rezervare.

Mulțumim Sponsorului Principal, Hotelul IAKI- Mamaia,  pentru donația generoasă și partenerilor noștri: Digi24, Etiquette Magazine, Academia Catavencu, Romania Libera, Casa Mea, AIDA, Zile si Nopti Constanța, Neptun TV,  Avicola Lumina, Serve, ARASOUND, Loisir, Modista, Volvo, Avon, Next, Dali Studio, Farduri.ro, Anita, 438Hall, Oxette, IKKS, Triumph, Mineralium Dead Sea, Kika și Ego Men’s Fashion.

***

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli terminale în București, Brașov, Făgăraș și Zărnești .

Îngrijirea paliativă este îngrijirea menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci cand se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (dupa Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

HOSPICE asigură gratuit, de 20 ani, servicii de îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile şi a fost desemnată ca fiind centru de excelență pentru Europa de Sud-Est.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează