Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Haywire Festival aduce la prima edițe nouă trupe din țară și străinătate

0

Toamna aceasta debutează Haywire Festival, eveniment care va găzdui în Timișoara o serie de concerte alternative. Acesta va avea loc în 25 și 26 noiembrie 2016 pe scena din Club Daos și va aduce publicului nouă trupe din Germania, Canada, Serbia, Italia și România.

HaywireFestival2016

Selecția riguroasă a artiștilor s-a făcut prin prisma unei viziuni progresive a culturii muzicale contemporane de calitate. La festival vor concerta de la trupe stăine consacrate pe scena de rock europeană, la comori ascunse ale muzicii românești. Astfel, programul Haywire Festival aduce publicului o experiență live de neratat și o abundență de stiluri muzicale.

  • Mother Engine [Ge] este una dintre cele mai căutate trupe de rock instrumental ascendente din zona de psychedelic.
  • Zippo[It] împing mereu limitele posibilităților muzicale și sunt în prima line a trupelor heavy-rock.
  • Earth Ship [Ge] îmbracă metalul într-o formă contemporană și îi dau valoare prin pasaje vocale pline de vigoare.
  • Fluturi pe Asfalt [Ro] reprezintă una dintre cele mai complexe trupe alternative din România.
  • Consecration[Srb] înseamnă un trio curajos care produce muzică experimentală încâ din anii 2000.
  • Zaum[Ca] este un duo care împletește subtil influențe orientale și evocă mantre antice în muzica rock.
  • Nava Mamă[Ro] prezintă o fuziune presărată cu note de pian, riff-uri puternice și melodii rupte în cadențe complexe.
  • Sunset in the 12th House [Ro] este un proiect captivant creat de Sol Faur & Hupogrammos care se lansează cu elan în afara zonei lor de confort muzical.
  • Transceatla[Ro] este una dintre cele mai expresive trupe din Timișoara care se avântă constant spre noi teritorii sonice.

Biletele la festival sunt accesibile în rețeaua Eventim și sunt disponibile în număr limitat. Abonamentul pentru două zile costă 65 de lei, iar biletul pentru o zi este 45 de lei. Biletele se pot cumpăra în avans pe: http://haywirebooking.jimdo.com/haywirefestival/

Festivalul este organizat de Haywire Booking, o asociație care se preocupă de cultivarea scenei muzicale alternative. Până acum, Haywire Booking a adus publicului evenimente aparte, precum Samsara Blues Experiment, 1000 mods sau Zaum și continuă prin organizarea festivalului Haywire.

Artwork realizat cu măiestrie de Kape Illustration: fb.com/KapeIllustration

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.