Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TIMIȘOARA: HarababuraVintage Fair – împreună pentru susținerea antreprenoriatului local

0

Harababura Vintage Fair – împreună pentru susținerea antreprenoriatului local

Harababura Vintage ne îndeamnă să facem alegeri etice, cu zero-waste și fără plastic. Între 4 și 5 iulie, publicul timișorean este invitat în curte la Casa cu iederă (Bd. Corneliu Coposu 5), la un eveniment cu și despre colecționarii de vintage și designerii locali, intrarea fiind liberă.

Programul se desfășoară sâmbătă și duminică, între orele 12:00 și 21:00, incluzând selecții de DJ și târg de vinil. Sâmbătă, pupitrul este rezervat pentru o nouă sesiune de “Girls Takeover” împreună cu Noemi, Larisa, Jinx și Mini Zucchini. Iar duminică, colegii de la Launmomentdat, Alur Discoball, Riot199, Who:ratio și Ulises, se vor alătura evenimentului într-o atmosferă plină de voie bună și beat-uri electronice.

Harababura Vintage Fair este o ocazie bună de a susține designerii și antreprenorii locali, de a înțelege arta contemporană într-un peisaj familial și de a descoperi concepte noi. Printre participanții confirmați la târg se numără Abru Green (artizan local), Agnes Brown (designer vestimentar), Alexandru Ghencea (student Facultatea de Arte și Design Timișoara), Apiarium (producător de miere), Artizana (artizan), Carine Arnakis (ilustratoare), Cusut cu meșteșug (artizan), House of Botticia (atelier de creație vestimentară), L’arlesienne (laborator de cosmetice), L’aura (designer bijuterii), Lun (designer bijuterii), Mă ghindesc la tine (artizan), Maistor (designer genți), Orfevru (designer bijuterii), Pur. Clothing (atelier de creație vestimentară), Reminiscent of (producător local), Sabine (designer bijuterii), Umai (studio design interior), We are Zakali (student Facultatea de Arte și Design Timișoara) și Woodescu (atelier de tâmplărie).

Evenimentul este organizat de Harababura Vintage în colaborare cu Launmomentdat și Casa cu iederă. 

Pentru siguranța tuturor se vor respecta toate măsurile de protecție impuse de lege. Vă rugăm să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru, păstrând distanța de cel puțin 1,5 m.

Pentru mai multe informații, consultați pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/harababura.vintageDespre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.