Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timișoara: Harababura Vintage Fair, târg de vechituri și design contemporan, aflat la prima ediție

0

Iarna aceasta, Harababura Vintage ne îndeamnă să dăruim cadouri alternative, etice, cu zero-waste și fără plastic. Între 6 și 8 decembrie, sunteți așteptați la Bastionul Maria Therezia (lângă Galeria Calpe), la un eveniment cu și despre colecționarii de vintage și designerii locali. Intrarea este liberă.

Programul se desfășoară între orele 14:00 și 20:00, incluzând și două ateliere creative potrivite pentru copii. Sâmbătă de la ora 16:00, Pur Clothing vă invită să participați la un atelier de reciclare a materialelor textile. Duminică, tot de la 16:00, Plante de aer by Lady and me, vă invită să realizați rame foto din mușchi.

Vă așteaptă trei zile magice alături de comunitatea creativă. Proiect realizat în parteneriat cu Asociația Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și al Consiliului Local, prin intermediul programului cultural prioritar „Timișoara. Capitală Europeană a Culturii 2021”, parte a Programului Cultural TM2021 din anul 2019.

Harababura Vintage Fair este o ocazie bună de a intra în vorbă cu artiștii actuali ai orașului nostru, de a înțelege designul românesc într-un context mai puțin formal și de a descoperi tehnici noi. Printre designerii înscriși la eveniment se regăsesc Anda Florea, Ennui, Gruni, Hrana Pământului, Laura Store, Nomad Artwear, Orfevru, Plante de aer by Lady and Me, Pur Clothing, The Secret Garden și Woodescu.

Înscrierea la târg se realizează online, completând formularul de mai jos:
https://forms.gle/KCxqPXesbSmzg3mw8

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.