Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Happy Movie & Talk la Timișoara

0

The Institute for Happiness îi invită pe timișoreni la film sâmbătă, 15 decembrie 2012, de la ora 15.00, în LifePub (Bulevardul Republicii nr. 11).

Program:             15.00 – 15.20 Primirea participanților

15.20 – 16.40 Difuzarea Happy Movie

16.40 – 18.30 Debate despre Happy Movie

HAPPY MOVIE, un documentar excepțional, combină elemente din viaţa reală, dramă umană şi ştiinţa de ultimă oră pentru a oferi perspective în misterele fericirii.

Timp de 4 ani, regizorul nominalizat la Oscar, Roko Belic, a colindat lumea întreagă. A mers din SUA până în Japonia, din Danemarca până în Africa, pentru a descoperi care este secretul celei mai râvnite emoții, fericirea.

Pe parcursul celor 78 de minute, multipremiatul documentar Happy Movie însumează interviuri cu băștinași, simple persoane, experți în dezvoltare personală sau neurologi specializați în studiul fericirii, spre o mai profundă înţelegere a ceea ce înseamnă această emoție şi cum putem urmări o viața mai sănătoasă și mai fericită.

Țări în care s-a realizat cercetarea: USA, Brazilia, Anglia, Scoția, Egipt, India, Japonia, Bhutan, Danemarca, Namibia, Kenya, China, Thailanda.

Interviuri cu experți și neurologi în domeniul fericirii, precum: Ed Diener, Sonja Lyubomirsky, Daniel Gilbert, Gregory Berns, Mihaly Csikszentmihalyi, P. Read Montague, Tim Kasser și Richard Davidson.

Narat de Marci Shimoff, autor al best seller-ului Happy for No Reason și Chicken, Soup for the Woman’s Soul.

Prețul unui bilet este de 20 lei. Pentru rezervări, sunați la numărul de telefon: 0765 684 263 sau accesați pagina de Facebook a evenimentului aici . Biletele pot fi achiziționate și la intrare.

Vă așteptăm cu drag să descoperim împreună misterele fericirii!

The Institute for Happiness

www.instituteforhappiness.ro

www.facebook.com/TheInstituteForHappiness

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.