Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Happy Movie ajunge la Timisoara

0

Happy Movie & Talk la Timisoara

Locatie: LifePub, Timisoara, Bv. Republicii nr.11.

Data: 15 decembrie 2012

Orele: 15.00 – 18.30

Pret bilet: 20 lei

Gazda: Laura Radu 0726/433.041

Program: 15.00 – 15.20 Primirea participantilor

15.20 – 16.40 Difuzarea Happy Movie

16.40 – 18.30 – Debate despre Happy Movie

Despre Happy Movie:

Timp de 4 ani, regizorul nominalizat la Oscar, Roko Belic, a colindat lumea intreaga. A mers din SUA pana in Japonia, din Danemarca pana in Africa, pentru a descoperi care este secretul celei mai ravnite emotii, fericirea!

Pe parcursul celor 78 de minute, multipremiatul documentar Happy Movie insumeaza interviuri cu bastinasi, simple persoane, experti in dezvoltare personala sau neurologi specializati in studiul fericirii, spre o mai profundă înţelegere a ceea ce inseamna fericirea şi cum putem urmări o viata mai sanatoasa si mai fericita.

HAPPY, un documentar exceptional, combină  elemente din viaţa reală, dramă umană şi ştiinţa de ultimă oră pentru a oferi perspective în misterele fericirii.

Pentru rezervarea locului, va rugam sa confirmati prezenta la acest eveniment pe pagina de Facebook aici.

Tari in care s-a realizat cercetarea:  USA, Brazilia, Anglia, Scotia, Egipt, India, Japonia, Bhutan, Danemarca, Namibia, Kenya, China, Thailanda.

Interviuri cu experti si neurologi in domeniul fericirii, precum: Ed Diener, Sonja Lyubomirsky, Daniel Gilbert, Gregory Berns, Mihaly Csikszentmihalyi, P. Read Montague, Tim Kasser si Richard Davidson

Narat de Marci Shimoff, autor al best seller-ului  Happy for No Reason si Chicken, Soup for the Woman’s Soul.

Gazda evenimentului: Andreia Ispas

Sursa si mai multe informatii pe instituteforhappiness.ro

 

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.