Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Global Citizen 2013

0

AIESEC Timișoara-Voluntariat Global 

AIESEC Timişoara organizează Global Citizen 2013, un proiect de voluntariat global destinat elevilor din clasele terminale, studenților și tinerilor până în 29 de ani. Proiectul oferă tinerilor șansa de a avea contact cu alte culturi și în același timp de a se dezvolta personal dar și profesional facând parte din programe sociale de voluntariat. În cadrul proiectului va avea loc evenimentul X FAIR, un târg de internship-uri de patru zile, în trei universități din Timișoara. Perioada de aplicări are loc între 06.05.2013 și 31.05.2013.

Global Citizen este un proiect parte a programului Global Community Development, și se desfășoară în 14 orașe de pe teritoriul României. Tinerii pot pleca într-una dintre cele 113 țări membre AIESEC, spre exemplu, Ucraina, Polonia, Rusia, India, Mexic, timp de minim 6 săptămâni, în care pot desfășura activități pe diverse domenii de interes social și nu numai: cultură, educație, arte, finanțe, sănătate etc. Cei care doresc să plece în această vară își pot alege domeniul de voluntariat până la finalul lunii mai. Înscrierile se fac pe aiesectm.ro/internships-4/volunteering-internships.

AIESEC Timișoara vă invită la târgul de internship-ur X FAIR ce se va desfășura pe data de 20 mai la Universitatea Politehnica din Timișoara, pe 21 mai la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor și pe 22 – 23 mai la Universitatea de Vest din Timișoara. Acest târg are ca scop promovarea programelor de voluntariat și internship în străinătate, pentru diferite domenii precum finanţe, marketing, jurnalism, resurse umane, IT și multe altele. Pentru mai multe informaţii accesaţi www.aiesectm.ro și www.facebook.com/aiesec.tm.

GC_poster_CMYK

 

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.