Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Gașca Zurli poposește în Timișoara

0

Asociaţia pentru formare şi dezvoltare continuă (AFDC), în parteneriat cu Casa Tineretului organizează turneul național Gașca Zurli ,‚Am o casuță mică”, cel mai vesel eveniment al toamnei dedicat copiilor şi părinţilor timișoreni în luna noiembrie.

Afis Timisoara

Având în vedere reputatia Trupei Zurli și a Mirelei Rețegan, cunoscută din numeroase emisiuni tv, găzduite de posturi de televiziune cu notorietate și apreciate în rândul telespectatorilor (TVR și Național TV), Turneul Național „Am o căsuța mică”, cu siguranță va aduce multă bucurie în rândul copiilor.

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România, poposește în Timișoara în data de 05.11.2014, desfășurând cel mai mare turneu național, adresat întregii familii. Povestea turneului  național este o poveste magică pe înțelesul copiilor  și pe gustul părinților: simpatică, veselă, cu mesaj educativ și implicare interactivă. Un scenariu original, cu costume spectaculoase, muzică și orchestrație modernă îi așteaptă pe vizitatori! Vino să cânți și să dansezi alături de fetița Zurli, Clopoțel, Zdrăngănel și Truli și ajută-i să pună în aplicare farsele amuzante care o vor surprinde pe tanti Prezentatoarea. Iar dacă te pricepi la construit căsuțe pentru animăluțe de pluș, stai cu ochii pe meșterul Yuppy, să nu facă vreo prostioară! În plus, ai șansa să o vezi în acțiune pe împiedicata vrăjitoare Tura Vura, care se va confrunta cu gașca de copii protejată de Zâna cea Bună.

Dăm așadar întâlnire tuturor copiilor, mămicilor, tăticilor și bunicilor în data de 5 NOIEMBRIE 2014 la Casa Tineretului de la ora 11:00  și de la ora 18:00, pentru a construi împreună o căsuță mică.

Biletele se pot achiziţiona doar anticipat, de la Casa Tineretului. Preţul unui bilet este de 27 lei.

Mai multe informaţii despre spectacol pot fi accesate la:

tel: 0748154838/ 0754964852

mail: info@unparintemaibun.ro

site: http://unparintemaibun.ro/timisoara/.

 

Vă aşteptăm cu zâmbete şi veselie!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.