Gașca Zurli poposește în Timișoara

0

Asociaţia pentru formare şi dezvoltare continuă (AFDC), în parteneriat cu Casa Tineretului organizează turneul național Gașca Zurli ,‚Am o casuță mică”, cel mai vesel eveniment al toamnei dedicat copiilor şi părinţilor timișoreni în luna noiembrie.

Afis Timisoara

Având în vedere reputatia Trupei Zurli și a Mirelei Rețegan, cunoscută din numeroase emisiuni tv, găzduite de posturi de televiziune cu notorietate și apreciate în rândul telespectatorilor (TVR și Național TV), Turneul Național „Am o căsuța mică”, cu siguranță va aduce multă bucurie în rândul copiilor.

Gașca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România, poposește în Timișoara în data de 05.11.2014, desfășurând cel mai mare turneu național, adresat întregii familii. Povestea turneului  național este o poveste magică pe înțelesul copiilor  și pe gustul părinților: simpatică, veselă, cu mesaj educativ și implicare interactivă. Un scenariu original, cu costume spectaculoase, muzică și orchestrație modernă îi așteaptă pe vizitatori! Vino să cânți și să dansezi alături de fetița Zurli, Clopoțel, Zdrăngănel și Truli și ajută-i să pună în aplicare farsele amuzante care o vor surprinde pe tanti Prezentatoarea. Iar dacă te pricepi la construit căsuțe pentru animăluțe de pluș, stai cu ochii pe meșterul Yuppy, să nu facă vreo prostioară! În plus, ai șansa să o vezi în acțiune pe împiedicata vrăjitoare Tura Vura, care se va confrunta cu gașca de copii protejată de Zâna cea Bună.

Dăm așadar întâlnire tuturor copiilor, mămicilor, tăticilor și bunicilor în data de 5 NOIEMBRIE 2014 la Casa Tineretului de la ora 11:00  și de la ora 18:00, pentru a construi împreună o căsuță mică.

Biletele se pot achiziţiona doar anticipat, de la Casa Tineretului. Preţul unui bilet este de 27 lei.

Mai multe informaţii despre spectacol pot fi accesate la:

tel: 0748154838/ 0754964852

mail: info@unparintemaibun.ro

site: http://unparintemaibun.ro/timisoara/.

 

Vă aşteptăm cu zâmbete şi veselie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează