Gărâna Jazz, 2009

1

WebJazz din nou la Gărâna! Sub forma unui festival internaţional, evenimentul de la Gărâna din 17 – 19 iulie este unul din cele mai vechi din ţară. Pe lângă muzică, foarte de apreciat la aceste eveniment este atmosfera! Citeşte despre acest festival pe liberinmiscare.ro si fă-şi bagajele pentru Poiana Lupului! Informaţii despre organizatori precum şi afişul evenimentului sunt pe site-ul oficial garana-jazz.ro
„In perioada 17-19 Iulie va avea loc in Poiana Lupului, Festivalul International de Jazz de la Garana. In cadrul festivalului veti avea ocazia sa ascultati trupe din Polonia, Norvegia, Elvetia, SUA, Moldova, Germania, Austria si Romania.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.