Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Frumoasa și bestia

0

Prințesele dragălașe, brotacii fermecați și neînfricații prinți, ne-au vrăjit încă din copilărie. Cine nu  își amintește momentul în care toată sala stătea cu răsuflarea tăiată când Albă ca Zăpada urma să muște din mărul otrăvit? Sau când sărutul magic readucea eroul la viață?

Puteți retrăi momentul la Teatrul National, vineri 11 februarie în scrierea fraților Grimm, cu o coregrafie semnata Răzvan Mazilu. Și cum poveștile sunt și mai savuroase dacă sunt în număr mare, seara puteți continua cu Frumoasa și bestia la Teatrul German din Timișoara.

Cărturești Arad vă invită la o expoziție cât se poate de veselă, sâmbătă, 12 februarie. Oamenii bucuroși de toate vârstele vor fi întâmpinați cu imagini colorate și mesaje încorporate, de către Rude și ai săi prieteni. Și cum orice eveniment plin de bucurie trebuie acompaniat muzical, dj Supafly vă va încânta cu ale sale mixuri.Frumoasa si bestia - articol evive

Teatrul Auăleu nu mai are nevoie de nici o introducere, fiind  deja un brand al Timișoarei. Noutatea este locația în care se va juca piesa Stăteam întinși pe pat, și anume Eve Fashion Lounge. Personal nu aș fi crezut că pe podiumul respectivei locații vor “defila” vreodată actori, dar aștept cu mare interes rezultatul acestui mic experiment, al cărui protagoniști sunt Cristine Cizmaș și Ovidiu Mihăiță. Îi puteți urmări duminică, 13 februarie, de la ora 21.

Teatrul Maghiar vine în întâmpinarea iubirii, și le oferă cuplurilor câte un bilet gratis de Valentine’s Day, pentru piesa Cum vă place, de William Shakespeare. Nu putem decât să salutăm inițiativa, și să încurajăm îndrăgostiții să meargă cu tot cu ursuleții de pluș, flori, cutii de bomboane și alte nimicuri roșii din dotare, în pădurea Arden. Veți descoperi, poate cu uimire, că Shakespeare era un maestru al căsătoriilor simultane.

Teatrul National ne învăluie cu povești și basme în această perioadă, astfel încât, Cenușăreasa nu putea să lipsescă de la bal. Cei mari pot urmări miercuri seara opereta Voievodul Țiganilor, pe muzica lui Johann Strauss, la Opera Română.

O mică poveste poate fi considerat și recitalul Ingrid Fuzjko Hemming, ce va avea loc joi, 17 februarie la Filarmonica din Timișoara. Artista, în vârstă de 78 de ani, se află la prima vizită în orașul nostru. Printre numeroasele sale succese, se numără și vânzarea albumului La Campanella, în peste două milioane de exemplare, un record în lumea muzicii clasice.

Despre autor

avatar

Evive.ro, artă și cultură - evenimente în Timișoara.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.