Fotografie, arta plastica si recital de canto, la BookLand, in Tulcea

0

BookLand va invita saptamana aceasta la un program cultural sustinut in colaborare cu Scoala Populara de Arte “Jean Bart” din Tulcea. Programul manifestarilor cultural-artistice din cadrul Targului de Carte BookLand, care va poposi pana duminica in centrul comercial Coral Plaza din Tulcea, este dedicat si potrivit iubitorilor de arta de toate varstele:

Miercuri, 5 decembrie, de la ora 18.30, va invitam la un program artistic special, alaturi de elevii Scolii de Arta “Jean Bart”, care vor reveni pe scena BookLand si vineri, 7 decembrie, pregatiti sa ne surprinda cu un recital de canto iesit din comun.

Vineri, sambata si duminica de la ora 19.00, copiii se vor distra de minune cu Party Art si Mihaela Avram, intr-un spectacol de exceptie (face painting, baloane si mult divertisment).

Tot in cadrul caravanei BookLand veti descoperi saptamana aceasta expozitia de arta fotografica a micilor artisti de la “Jean Bart”.

Fundatia “Noi citim”, alaturi de BookLand!

Colaborarea dintre BookLand si fundatia “Noi citim” continua! Astfel, in perioada urmatoare, in cadrul Caravanei, aveti ocazia sa achizitionati carti valoroase, la preturi de anticariat, din colectia stransa pana acum de Monica Tatoiu, initiatoarea proiectului “Noi citim”.

Te asteptam cu drag in Coral Plaza sa-ti iei portia de cultura! Povestea continua.
“BookLand vine acolo unde oamenii sunt deja. Nu-i cheama, ci ii urmeaza!”

Despre BookLand
Caravana BookLand
Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 2-a editie, prezent pe parcursul anului 2012 in 39 de orase din tara, timp de 42 de saptamani.

Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro
Sub aceeasi umbrela, BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează