Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul verii de la Satu Mare

0

A cincea ediţie a festivalului de muzică Plopstock a reunit în oraşul Satu Mare un număr impresionant de tineri curioşi să îşi vadă idolii muzicali. Aceasta s-a desfăşurat între 21 şi 23 august şi a fost, cu siguranţă, cel mai reuşit eveniment sătmărean al verii.

Festivalul amenajat la umbra unor plopi, şi care a început iniţial ca o glumă a unor tineri cu prea mult timp liber, a ajuns să fie casa a peste 5000 de persoane timp de trei zile. Pregătit pentru câteva zile de sărbătoare festivalul a adăpostit: două scene, o zonă de camping pentru tinerii care au venit din alte judeţe, o scenă special amenajată pentru jam sessions şi o zonă pentru relaxare, „Chill Zone”, împânzită cu baloţi şi corturi unde oameni de toate vârstele puteau să se relaxeze fumând din narghile.

Anul acesta pe scena principală s-au prezentat nume mari, printre care Subcarpaţi, Basska, Viţa de Vie, Riddim Colony, The Kryptonite Sparks şi Rehab Nation, aceştia au creat o atmosferă impresionantă alături de cei 9 DJ de la afterparty-uri, printre care se numără Shiver, Sauce, Funkydrop sau Shorty.

Marele final nu a dezamăgit, ba dimpotrivă. Sâmbătă, 23 august, trupe precum Frozen, Dirty Shirt şi Ska-nk ne-au ţinut nemişcaţi de lângă scenă. Membrii Ska-nk au ţinut să felicite organizatorii festivalului, spunând că au evoluat mult şi acest lucru se vede şi după numărul de curioşi care s-au adunat.

,,Te vei putea bucura de supremaţia cerului, când nu vei mai simţii nimic altceva decât vibraţia bass-ului deasupra miocardului.’’ Iar acest lucru s-a întâmplat o dată ce membrii trupei Subcarpaţi au păşit pe scenă. Combinând muzica electronică, hip hop-ul şi folclorul, aceştia au reuşit să încheie festivalul într-o manieră unică şi spectaculoasă. Evenimentul a fost un adevărat succes datorită muncii depuse de tinerii voluntari, a entuziasmului organizatorilor şi a publicului minunat care nu a dezamăgit niciodată în cei cinci ani de existenţă Plopstock.

10643312_764707960254365_596591740_n

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.