Festivalul International de Arta Romani, 22-25 iulie 2010 / Timisoara

0

La Timisoara are loc Festivalul International de Arta Romani, editia 2010 in perioada 22-25 iulie. Programul festivalului contine concerte, reprezentatii de teatru, dans, film, foto, actiuni informative, scola de vara, targ de mestesugari, actiuni pentru copii, spectacole de foc, actiuni pentru persoanele private de libertate, party.
Line – up:
BALKAN BEAT BOX – SUA
PACO PENA FLAMENCO COMPANY – SPANIA
ANTWERP GIPSY SKA ORKESTRA – BELGIA
MITSOURA – UNGARIA
LANGA – SLOVENIA
NADARA – ROMANIA, FRANTA
SWING MANOUCHE PROJECT – UNGARIA
WORLDLY SAVAGES – CANADA – SERBIA
LUDY DOBRI – UCRAINA
KANIZSA CSILLAGAI – UNGARIA
DJ K-LU- ROMANIA
DJ GYPSY VIKING – CANADA

Abonamentele pentru festival se pot actizitiona prin http://www.bilete.ro pana in data de 19.07.2010 la pretul de 58 LEI sau in ziua festivalului la locatia evenimentului la pretul de 70 LEI. Informatiile complete despre line-up, program, bilete, cazare si reguli de acces in festival se afla pe www.iraf.ro

Un eveniment organizat de Asociatia Culturala TURN, finantat de Centrul Cultural American si Guvernul Romaniei – Agentia Nationala pentru Romi.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează