Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle Rowmania / 2-4 septembrie 2011

0

Ia-ţi un weekend liber şi vino la Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle Rowmania, la Tulcea, între 2 şi 4 septembrie 2011, să vezi Delta în ritm de canotcă. Prinde un weekend de vară în barcă alături de Ivan Patzaichin şi Rowmania şi vino să vezi competiţii de viteză, expoziţii cu bărci şi concerte.

Cele mai importante momente:

Competiţia Ivan Patzaichin – concurs de vâslit între echipele din satele Deltei (aproximativ 30 de canotci ce atrag asistenţă locală şi naţională). Concursul are deja o tradiţie de 7 ani, însa a fost întrerupt în ultimii doi ani din lipsă de fonduri. Bărcile folosite în competiţia de anul acesta vor fi primele din seria produsă de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23.

Maratonul Dunării – este cel mai mare tur proiect internaţional, demarat acum 50 de ani. Echipele din ţările riverane Dunării şi din alte colţuri ale lumii vâslesc de la izvoare până în Deltă (Ingelborg, Germania – Sf. Gheorghe) – peste 200 de bărci de pe Dunăre sosesc în Tulcea în cadrul Festivalului, iar participanţii sunt întâmpinaţi şi premiaţi. Pentru prima oară va participa şi un român de la izvoare până la mare. (http://tidromania.wordpress.com)

Online duplex video streaming Tulcea – Viena (2012 va fi anul României în centrul de vizitare din Orth / Donau, cu o expoziţie de fotografie în turnul castelului, produsă de către Autoritatea Rezervaţia Biosferei Delta Dunării ca o parte a proiectului DANUBEPARKS. Mai multe detalii pe: http://www.danubeparks.org

Zonele de desfăşurare a festivalului

• Faleza Dunării din Tulcea – promenada marginită de terase, hoteluri şi reşedinţe, festivalul va fi organizat în cea mai traversată zonă a cheului.

• Lacul Ciuperca şi zona de promenadă aferentă – lacul asigură spaţiu pentru competiţia de bărci şi pentru vâslitul de plăcere. Împrejurimile vor fi amenajate pentru alte activităţi sportive, concursuri şi spectacole.

Program

2 septembrie

19:30-20:30 Deschiderea oficială a festivalului: speech-uri, expoziţie de bărci (pe Faleză)

20:30                     Concerte: Toulouse Lautrec, Travka

3 septembrie

10:00-11:00         Deschiderea Târgului proiectelor de investiţii dedicate Dezvoltării Durabile în Delta Dunării (pe Faleză, în dreptul ARBDD)

Târgul proiectelor va fi deschis vizitatorilor în perioada 3-4 septembrie, între orele 09:00-18:00. Participă peste zece organizaţii nonguvernamentale şi instituţii care derulează proiecte de dezvoltare durabilă.

11:00-18:00 Plimbări de agrement în canotcă pe lacul Ciuperca

(echipele înscrise pot vâsli 30 de minute în canotcile puse la dispoziţie de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23)

12:00-15:00         Dezbatere Antreprenoriatul rural în Delta Dunării: oportunităţi şi ameninţări” (dezbatere organizată de Asociaţia Salvaţi Dunărea şi Delta în parteneriat cu Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23, la care vor participa organizaţii non-guvernamentale, autorităţi publice şi locale, instituţii publice, media) (Hotel Esplanada)

13:00                                     Concurs de vâslit în bărci cu vâsle de 10+1 locuri pe lacul Ciuperca

(echipele ce participă la concurs sunt alcătuite din reprezentanţi ai administraţiei instituţiilor şi companiilor locale etc.)

14:00-17:00         Concert al Fanfarei Valurile Dunării din Galaţi

16:00-19:00 Spectacolul Comunităţilor Locale – promovarea diversităţii etnice, lingvistice şi   culturale a minorităţilor naţionale din Dobrogea de Nord. Fiecare comunitate locală va prezenta un moment artistic (ansambluri de muzică şi dans) de aproximativ 15 minute.

La jumătatea spectacolului, va avea loc premierea participanţilor din concursul de bărci de 10+1 locuri

20:00-22:30         Concerte: Radu Captari, Christian Becker & Avenue Band

4 septembrie

12:00-13:00         Competiţia “Ivan Patzaichin” – concurs de vâslit în canotcă, pe Dunăre, între echipele din localităţile Deltei (Startul: Mila 36, Sosire : pontonul Căpităniei, Faleza Tulcea).

Concursul are deja o tradiţie de 7 ani, însa a fost întrerupt în ultimii doi ani din lipsă de fonduri. Bărcile folosite în competiţia de anul acesta vor fi primele din seria produsă de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23.

16:00 Întâmpinarea participanţilor la Maratonul Dunării – peste 200 de bărci din toată lumea ajung în portul Tulcea aproape simultan – participanţii sunt întâmpinaţi şi premiaţi, iar cele mai interesante bărci vor fi expuse într-o zonă specială.

Maratonul Dunării – este cel mai mare tur proiect internaţional, demarat acum 50 de ani. Echipele din ţările riverane Dunării şi din alte colţuri ale lumii vâslesc de la izvoare până în Deltă (Ingelborg, Germania – Sf. Gheorghe). Pentru prima oară participă şi un român. (http://tidromania.wordpress.com)

16:30 Duplex on-line cu video streaming România-Viena cu ocazia Zilei României  susţinută de Administraţia Rezervaţiei Biosfera Delta Dunării în cadrul evenimentului internaţional DANUBEPARKS. Evenimentul se petrece simultan cu Festivalul de la Tulcea şi cu momentul sosirii la gurile Deltei a convoiului Tour International Danubien (TID) cu participanţi din toate ţarile riverane Dunării.

18:00                                     Festivitatea de premiere a câştigătorilor Competiţiei Ivan Patzaichin şi a participanţilor la Maratonul Dunării

20:00 Concerte: Bandidos, VH2


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.