Festivalul Filmului de Umor la Timișoara!

0

Festivalul Filmului de Umor la Timișoara! Începând de săptămâna viitoare pentru câteva seri au program de film în aer liber la Grădina de vară Capitol unde vor avea loc proiecții nocturne cu acces gratuit.

Pentru această a treia ediție a festivalului, Institutul Francez din Timisoara ne propune două filme care-l au ca protagonist pe Gérard Depardieu: Pôtiche de François Ozon șiMammuth de Gustave de Kervern si Benoît Delepine. În deschidere: miercuri, 4 iulie scurt-metrajul Dripped, de Léo Verrier si joi, 5 iulie scurt-metrajul Logorama de François Alaux, Hervé de Crécy si Ludovic Houplain. 

Accesul este gratuit la toate evenimentele (în limita locurilor disponibile). Festivalul are loc în perioada 4-5 iulie 2012.

Pentru programul detaliat accesează www.evive.ro


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează