Festival urban la Timişoara

1

timisoara-2La Timişoara în perioada 17, 18, 19 iunie cultura stă bine în stradă! Spaţiul urban timişorean primeşte în vizită câteva expoziţii de fotografie, grafică, sculptură. Publicul pietonal va fi (în)cântat de acorduri de jazz, muzică tradiţională românească cu infuzii de electro şi chiar muzică clasică. Concertele se vor desfăşura pe scena din Piaţa Unirii, între orele 19:00-21:00, acolo unde aerul boem al oraşului are câte ceva de împărţit cu spiritul cultural al acestui eveniment. Strânge bani de o cafea, încarcă aparatul foto cu răbdare, bucură-te de soare şi cultură la festivalul urban de la Timişoara! Mai multe date despre aceste eveniment sunt disponibile pe site-ul oamenilor buni, adică pe lumebuna.ro

Un fragment din ştirea publicată pe lumebuna.ro este disponibil în cele ce urmează:

„Asociatia Culturala „Compania D’Arte” va invita in Piata Unirii din Timisoara in perioada 17, 18, 19 iunie 2009, sa participati la Festivalul „Dialogul artelor – laborator artistic stradal” cu tema „Spatiul public – spatiu cultural” – proiect cultural pentru promovarea tinerilor artisti timisoreni. Proiectul este realizat cu sprijinul Primariei Municipiului Timisoara si al Consiliului Local Timisoara, in cadrul conceptului TIMISOARA – OPEN ART CITY / TIMISOARA – ORAS DESCHIS AL ARTELOR.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.