Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Festival Handmade la Sibiu

0

Creativitate, relaxare, artizani, picnic la iarbă verde, shopping alternativ

Liber să fii tu însăți!

17-21 iunie 2021, Muzeul în aer liber ASTRA, Sibiu, zilnic între 09:00 și 20:00

Simte cum mii de furnicături de emoție și plăcere îți inundă corpul și pregătește-te să fii provocat creativ și gustativ, în Festivalul de Produse Handmade Creative Buzz, la cea mai așteptată ediție din cele organizate până acum!

Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța timp de 5 zile, în Muzeul în aer liber ASTRA, cu meșteri artizani care te așteaptă cu bijuterii boeme, decorațiuni nonconformiste, bunătăti de casă, picnic la iarbă verde, ateliere de creație, codițe împletite, haine unicat și jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală.

Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani. Îți pregătim o zonă de relaxare, un colț de mâncare și cafea de specialitate, demonstrații ale artiștilor și ateliere creative pentru toată familia.

60 de expozanți îți vor provoca simțurile, din care aproximativ 20 de artizani, fac cunoștință pentru prima oară cu publicul sibian.

Fiecare ediție de târg susține doua cauze sociale- Asociația de Poveste și Sus Inima, pentru că o comunitate puternică se poate construi doar prin implicarea noastră, a tuturor!

Festivalul are că scop popularizarea creativității și talentului românesc, de a facilita accesul la produse unicat de calitate excepțională.

Creative Buzz susține antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul Festival de produse Handmade din regiune. El atrage anual mii de turiști și localnici, transformând Sibiul pentru câteva zile, într-o oază a creativității, la care participă floarea artizanilor locali și din întreaga țară.

Accesul la eveniment se face pe baza biletului de intrare În Muzeul Astra sau abonamentelor!

Cu responsabilitate, măsuri de igienă și distanțarea necesară, vă așteptăm să scriem împreună povestea ediției 27 de festival handmade Creative Buzz. Vă recomandăm purtarea măștii de protecție în toată zona evenimentului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.