Festival de Muzica Veche, Timisoara 10-15 mai 2010

1

Azi începe cea de-a III-a ediţie a Festivalului de Muzică Veche de la Timişoara, care se va desfăşura până în data de 15 mai. Ediţia de anul acesta aduce în faţa publicului timişorean o serie de compoziţii din secolele XVI-XVIII, susţinute la Biserica Evanghelică Luterană şi la Filarmonica Banatul.
La această ediţie a Festivalului de Muzica Veche, organizatorii au pregătit lucrări ai marilor compozitori din perioada medievală, renascentistă şi mai ales din epoca barocă.

Concertele programate vor avea loc în fiecare zi din perioada festivalului, fiind însoţite, între 10 şi 13 mai, de cursuri de masterclass, dedicate atât cursanţilor familiarizaţi cu tehnicile instrumentale specifice secolelor XVI-XVIII, cât şi începătorilor.
Mai multe informatii pe evive.ro
Sursa: www.tion.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.