Festival de Muzică Folk 1 mai 2011 la Ştrandul Neptun Arad

0

FESTIVALUL DE MUZICĂ FOLK 2011

Primăria Municipiului Arad vă invită la Festivalul de Muzică Folk în 1 mai 2011 la Ştrandul Neptun, cu începere de la ora 17. Evenimentul aflat la cea de-a VII-a ediţie va marca deschiderea oficială a sezonului estival la ştrand. Invitaţii speciali din acest an sunt Nicu Alifantis şi Ilie Stepan.

Alături de ei , pe scena amenajată în zona comercială a Ştrandului  Neptun vor cânta Angela şi Liliana Darocz, Cristian Bordaş, Maris, Daniel Julean şi Nelu Pitic, Horia Crişovan, Raul Cârstea, Constantin Neculae şi Marius Baţu.

În 1 mai intrarea la Ştrandul Neptun este gratuită.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează