Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Expozitie: Republica designerilor la TypopassageTM

0

WE DESIGN THE WORLD, PEOPLE COPY US

Expoziție The Designers Republic TM @ TypopassageTM

Sâmbătă 28.06.2014, Timișoara – Pasaj Podul Tinereții (D’arc Mal)

1_TDR_Expozitie_Ginza-Graphic-Gallery_Tokio

Anul The Designers RepublicTM la TypoopassageTM, se lansează sâmbătă, 28 iunie, cu un eveniment ce aduce în pasajul de la D’arc Mal lucrările celui mai copiat studio de design grafic din lume.

Alături de cele 12 afișe de mari dimensiuni expuse în pasaj, publicul va putea lua contact cu universul creativ al studioului de design britanic și prin intermediul  proiecțiilor și instalațiilor audio-video.

The Designers Republic TM sunt cunoscuți publicului larg mai ales pentru designul seriei  de jocuri Wipeout pentru PlayStation, colaborarea cu casa de discuri Warp Records și grafica albumelor unor artiști ca Aphex Twin, Pulp, Ministry of Sound, Supergrass, Jarvis Cocker, Towa Tei, Moloko și The Orb.

Înființat de Ian Anderson în 1986, studioul s-a făcut remarcat prin estetica anti-establishment, dublată de o exploatare a consumerismului și a imaginii marilor branduri. A trecut printr-o restructurare majoră în 2009, când Anderson a anunțat închiderea oficială a businessului și continuarea misiunii într-un format restrâns. Adresându-se doar celor care vor cu adevărat să-i descopere, The Designers RepublicTM  continuă să reprezinte o voce remarcabilă în designul grafic contemporan, voce celebrată de TypopassageTM prin expoziția TDRTM urmată, în toamna 2014, de un workshop cu Ian Anderson la Timișoara.

2014 se anunță un an excelent pentru Timișoara, un an în care ”republica designului” se instalează în expozițiile și evenimentele TypopassageTM.

TypopassageTM

– – – – – – – – – – – – – – – – – –

TypopassageTM – micro-muzeu al designului de literă

Timișoara, Podul Tinereții (terasa D’arc Mal)

www.typopassage.ro | www.facebook.com/typopassagetm

TypopassageTM este un spațiu expozițional neconvențional, cu misiunea de a articula dialoguri vizuale între designeri contemporani, nume consacrate sau figuri emergente ale scenei internaționale și autohtone, ale căror lucrări acoperă întregul spectru stilistic de azi.

Parteneri: D’arc, U-MAN, anonimTM

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.