Expozitie: Republica designerilor la TypopassageTM

0

WE DESIGN THE WORLD, PEOPLE COPY US

Expoziție The Designers Republic TM @ TypopassageTM

Sâmbătă 28.06.2014, Timișoara – Pasaj Podul Tinereții (D’arc Mal)

1_TDR_Expozitie_Ginza-Graphic-Gallery_Tokio

Anul The Designers RepublicTM la TypoopassageTM, se lansează sâmbătă, 28 iunie, cu un eveniment ce aduce în pasajul de la D’arc Mal lucrările celui mai copiat studio de design grafic din lume.

Alături de cele 12 afișe de mari dimensiuni expuse în pasaj, publicul va putea lua contact cu universul creativ al studioului de design britanic și prin intermediul  proiecțiilor și instalațiilor audio-video.

The Designers Republic TM sunt cunoscuți publicului larg mai ales pentru designul seriei  de jocuri Wipeout pentru PlayStation, colaborarea cu casa de discuri Warp Records și grafica albumelor unor artiști ca Aphex Twin, Pulp, Ministry of Sound, Supergrass, Jarvis Cocker, Towa Tei, Moloko și The Orb.

Înființat de Ian Anderson în 1986, studioul s-a făcut remarcat prin estetica anti-establishment, dublată de o exploatare a consumerismului și a imaginii marilor branduri. A trecut printr-o restructurare majoră în 2009, când Anderson a anunțat închiderea oficială a businessului și continuarea misiunii într-un format restrâns. Adresându-se doar celor care vor cu adevărat să-i descopere, The Designers RepublicTM  continuă să reprezinte o voce remarcabilă în designul grafic contemporan, voce celebrată de TypopassageTM prin expoziția TDRTM urmată, în toamna 2014, de un workshop cu Ian Anderson la Timișoara.

2014 se anunță un an excelent pentru Timișoara, un an în care ”republica designului” se instalează în expozițiile și evenimentele TypopassageTM.

TypopassageTM

– – – – – – – – – – – – – – – – – –

TypopassageTM – micro-muzeu al designului de literă

Timișoara, Podul Tinereții (terasa D’arc Mal)

www.typopassage.ro | www.facebook.com/typopassagetm

TypopassageTM este un spațiu expozițional neconvențional, cu misiunea de a articula dialoguri vizuale între designeri contemporani, nume consacrate sau figuri emergente ale scenei internaționale și autohtone, ale căror lucrări acoperă întregul spectru stilistic de azi.

Parteneri: D’arc, U-MAN, anonimTM

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează