Expoziţia de fotografie la Noaptea Albă a Galeriilor: „Povestea unei călătorii lente în Delta Dunării”

0

Expoziţia de fotografie la Noaptea Albă a Galeriilor: „Povestea unei călătorii lente în Delta Dunării”

Casa Reper21, din str. Clucerului, nr. 49A, Bucureşti

Expoziţie realizată în cadrul programului GreenRomania al Asociaţiei Reper21

// Manifest //

Conştienţi că Arta nu este o formă anodină de reprezentare a lumii, ci şi unul din motoarele acesteia, am creat acest spaţiu de experimentare în care activitatea de creaţie artistică abordează realităţile sociale şi de mediu pentru a produce noi forme de conştientizare. GreenRomania reuneşte energii şi competenţe interdisciplinare pentru a practică o „arta de intervenţie”.

Ipoteza noastră de lucru: o artă de intervenţie.

Credem că zonă artistică poate contribui decisiv la schimbarea realităţilor sociale şi de mediu. Procesul de creaţie ne ajută să înţelegem lumea mai mult, mai bine şi, la nevoie, să o înţelegem altfel.

// Mesajul expoziţiei //

 

Încetinim ca să descoperim mai profund lumea, dar şi pe noi înşine. Creăm o stare de spirit aparte, ne dezmeţim acuitatea celor cinci simţuri. Căutăm să înţelegem modul de viaţă al oamenilor care ne găzduiesc, ne adaptăm la ritmul locului, ne cufundăm în natură, ne acordăm momente de contemplare. Pe alocuri, ne transformăm vacanţa într-o călătorie interioară…

// Artişti //

Cristian Bâlea, Cristiana Bobârnac, Aurel Bulacu, Estelle Cantala, Vincent Calvez, Eugenia Ghiţă, Blandine Giambiasi, Bogdan Gioară, Daniele Giombi, Kiril Kaloyanov, Marc de Maeyer, Ecaterina Nedelcu, Sabina Nicolella, Ana-Maria Pălăduş, Eduard Toader, Alexandru Tomazatos, Liviu Simioncencu, Philippe Sizaire

// Program //

19.00 – 4.00

Expoziţie de fotografie

Proiecţie de film “Sémiotique du regard”

Bufet “slow food” din Delta Dunării

In cadrul evenimentului vom difuza catalogul expoziţiei “Povestea unei călătorii lente în Delta Dunării”.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează