Expoziţia de fotografie la Noaptea Albă a Galeriilor: „Povestea unei călătorii lente în Delta Dunării”

0

Expoziţia de fotografie la Noaptea Albă a Galeriilor: „Povestea unei călătorii lente în Delta Dunării”

Casa Reper21, din str. Clucerului, nr. 49A, Bucureşti

Expoziţie realizată în cadrul programului GreenRomania al Asociaţiei Reper21

// Manifest //

Conştienţi că Arta nu este o formă anodină de reprezentare a lumii, ci şi unul din motoarele acesteia, am creat acest spaţiu de experimentare în care activitatea de creaţie artistică abordează realităţile sociale şi de mediu pentru a produce noi forme de conştientizare. GreenRomania reuneşte energii şi competenţe interdisciplinare pentru a practică o „arta de intervenţie”.

Ipoteza noastră de lucru: o artă de intervenţie.

Credem că zonă artistică poate contribui decisiv la schimbarea realităţilor sociale şi de mediu. Procesul de creaţie ne ajută să înţelegem lumea mai mult, mai bine şi, la nevoie, să o înţelegem altfel.

// Mesajul expoziţiei //

 

Încetinim ca să descoperim mai profund lumea, dar şi pe noi înşine. Creăm o stare de spirit aparte, ne dezmeţim acuitatea celor cinci simţuri. Căutăm să înţelegem modul de viaţă al oamenilor care ne găzduiesc, ne adaptăm la ritmul locului, ne cufundăm în natură, ne acordăm momente de contemplare. Pe alocuri, ne transformăm vacanţa într-o călătorie interioară…

// Artişti //

Cristian Bâlea, Cristiana Bobârnac, Aurel Bulacu, Estelle Cantala, Vincent Calvez, Eugenia Ghiţă, Blandine Giambiasi, Bogdan Gioară, Daniele Giombi, Kiril Kaloyanov, Marc de Maeyer, Ecaterina Nedelcu, Sabina Nicolella, Ana-Maria Pălăduş, Eduard Toader, Alexandru Tomazatos, Liviu Simioncencu, Philippe Sizaire

// Program //

19.00 – 4.00

Expoziţie de fotografie

Proiecţie de film “Sémiotique du regard”

Bufet “slow food” din Delta Dunării

In cadrul evenimentului vom difuza catalogul expoziţiei “Povestea unei călătorii lente în Delta Dunării”.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează