“Experience Around The World” pentru copiii de la Rudolf Walther din Timisoara

0

Sesiuni pentru copiii de la Rudolf Walther

AIESEC Timisoara desfasoara prima editie a proiectului “Experience Around The World”. Acesta are ca scop atat strangerea de fonduri pentru copiii de la Rudolf Walther, cat si oferirea de traininguri sustinute de studenti internationali (Taiwan,Brazilia siTurcia) si studenti locali. Proiectul a inceput pe data de 20.12.2012 si va lua sfarsit pe 1.03.2013.

149490_10200097147208155_53452186_nPrin organizarea acestui proiect, AIESEC incearca sa le ofere copiilor o experienta de invatare complexa si dezvoltare culturala. Prima parte a programului a constat intr-o strangere de fonduri, dar si de jucarii care au fost daruite copiilor cu ocazia sarbatorii de Craciun.

Partea a doua a programului reprezinta o serie de ateliere prin care studentii din Taiwan, Turcia si Brazilia ii invata pe copii despre traditiile lor, limba, cultura, dar  si despre diverse activitati interactive precum dans, pictura si sport. In aceasi parte a programului, adolescentii din cadrul Fundatiei Rudolf Walther au avut parte de sesiuni nonformale de dezvoltare personala oferite de studenti locali, membri AIESEC.

In data de 22 februarie va avea loc evenimentul:”Experience around the world”, in Cuib Dárte la care sunt invitate ONG-urile din Timisoara. Acesta va fi prezentat atat prin prisma organizatorilor, cat si prin cea a studentilor care au condus sesiunile de training, cu scopul de a incuraja si alte organizatii sa se implice cat mai mult in dezvoltarea tinerilor.

Pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul organizatiei: www.aiesectm.ro.

invf

 

Despre autor

avatar

AIESEC este cea mai mare organizație internațională, condusă de către studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superior. Avem ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale tinerilor, pentru ca ei să aducă un plus de valoare în societate. În momentul de față, AIESEC este prezent în peste 124 țări și teritorii.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.