Eveniment dedicat zilei drepturilor copilului la Arad

0
Duminica 27 Noiembrie 2011 de la ora 16:00 la Atrium Mall din Arad va avea loc un eveniment dedicat zilei drepturilor copilului: „Din drepturile copilului cresc oameni”.
In cadrul evenimentului vor fi realizate mai multe ateliere nonformale in cadrul carora vom invita copii si parinti sa se alature activitatilor creative: pictura pe fata, jonglerie si circ, desen, diverse jocuri interactive.
Evenimentul este organizat de catre cei 8 voluntari europeni găzduiți de Asociatia Dezvoltarea Resurselor Pentru Toti – DREPT pentru o perioadă de 10 luni in cadrul Proiectului EVS CREW prin intermediul Programului Comisiei Europene – Tineret în Acțiune, Acțiunea 2, Serviciul European de Voluntariat.
Parteneri in demersul nostru sunt Atrium Center Mall si Fundatia Socrate din Arad.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează