Eveniment „Cioran” la Singapore

0

In anul 2010, Romania a declarat data de 15 ianuarie, ziua de nastere a poetului national Mihai Eminescu, Ziua Culturii Nationale.

Dupa manifestarea organizata de ambasada in ianuarie 2011, in cursul careia i-am evocat pe Eminescu si Enescu, anul acesta profitam de Centenarul Cioran (1911-1995), pentru a va invita sa vizionati un document cinematografic de exceptie cu si despre Cioran si sa participati la o dezbatere privind actualitatea mesajelor marelui ganditor roman.

Filmul „Apocalipsa dupa Cioran” (1995) este singurul interviu filmat vreodata cu Cioran, cu numai cateva luni inainte de moartea acestuia. Practic un crez si un testament ideatic deopotriva, filmul are ca autori doi importanti oameni de cultura de astazi, Gabriel Liiceanu si Sorin Iliesiu.

Evenimentul va avea loc sambata, 14 ianuarie 2012, ora 18:00, in spatiile LASALLE College of the Art, 1 McNally Street, Singapore 187940, Block F, Room F208.

Va asteptam in numar cat mai mare la sarbatorirea Zilei Culturii Nationale 2012.

Ambasada Romaniei in Singapore

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează