Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

„Epoca de aur a muzicii clasice” la Timisoara, 24 octombrie 2009

0

Asociatia Culturala Noua Acropola va invita la conferinta: Epoca de aur a muzicii clasice

“Muzica, acest miracol divin, are uriaşa forţă de a purifica şi spiritualiza omul.”, Messiaen

Epoca de aur a muzicii clasice europene a oferit creatii geniale, precum operele lui Haydn, Mozart sau Beethoven. Armoniile vii si elegante ale acestei perioade transcend timpul, incantandu-ne sufletul si inaltandu-ne spre echilibru si frumos.

epoca-de-aur-a-muzicii-clasiceSocietatea vremii a stiut sa aprecieze valoarea acestor creatii. In acel timp se promova studiul diverselor arte si stiinte, pedepsindu-se cu asprime incultura. Acea societate avea criteriile necesare pentru a discerne intre valoare si non valoare si pentru a acorda atentia necesara unei manifestari subtile, dar foarte puternice cum este cea muzicala. Va asteptam la o prezentarea despre muzica, armonie, echilibru si frumos! Sambata, 24 octombrie 2009, ora 17:00 la sediul Noii Acropole din str. Lucian Blaga, nr. 4, etaj 2.

Multumim partenerilor media: Radio Campus, 24 Fun si timisoreni.ro

Conferinta se desfasoara in cadrul proiectului Cultura pentru fiecare, sustinut cu ajutorul Primariei Municipiului Timisoara.

Prezinta: Andreea Neacsu

Pentru informatii si inscrieri: 0256 433 151

Va asteptam!

Alis Brebu
Relatii Publice

Asociatia Culturala Noua Acropola Timisoara
www.noua-acropola.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.