„Epoca de aur a muzicii clasice” la Timisoara, 24 octombrie 2009

0

Asociatia Culturala Noua Acropola va invita la conferinta: Epoca de aur a muzicii clasice

“Muzica, acest miracol divin, are uriaşa forţă de a purifica şi spiritualiza omul.”, Messiaen

Epoca de aur a muzicii clasice europene a oferit creatii geniale, precum operele lui Haydn, Mozart sau Beethoven. Armoniile vii si elegante ale acestei perioade transcend timpul, incantandu-ne sufletul si inaltandu-ne spre echilibru si frumos.

epoca-de-aur-a-muzicii-clasiceSocietatea vremii a stiut sa aprecieze valoarea acestor creatii. In acel timp se promova studiul diverselor arte si stiinte, pedepsindu-se cu asprime incultura. Acea societate avea criteriile necesare pentru a discerne intre valoare si non valoare si pentru a acorda atentia necesara unei manifestari subtile, dar foarte puternice cum este cea muzicala. Va asteptam la o prezentarea despre muzica, armonie, echilibru si frumos! Sambata, 24 octombrie 2009, ora 17:00 la sediul Noii Acropole din str. Lucian Blaga, nr. 4, etaj 2.

Multumim partenerilor media: Radio Campus, 24 Fun si timisoreni.ro

Conferinta se desfasoara in cadrul proiectului Cultura pentru fiecare, sustinut cu ajutorul Primariei Municipiului Timisoara.

Prezinta: Andreea Neacsu

Pentru informatii si inscrieri: 0256 433 151

Va asteptam!

Alis Brebu
Relatii Publice

Asociatia Culturala Noua Acropola Timisoara
www.noua-acropola.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează