Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Egiptul, misterul frumusetii

0

Asociatia culturala Noua Acropola va invita joi, 4 aprilie ora 18:00, la o prelegere filosofica intitulata Egiptul, misterul frumusetii.

Conferentiar: Andreea NEACSU
Loc de desfasurare: Casa Adam Muller Guttenbrunn, nr 10-12, Timisoara

Grecii numeau Aigyptos tara pe care egiptenii au botezat-o Kem – un nume care invaluie in mister o frantura maiestuoasa, magica si profunda din trecutul omenirii. Pictura, sculpturile, templele si tot ceea ce ne-a ramas de la egipteni ne fascineaza si ne provoaca imaginatia, ne transpun intr-o alta dimensiune. Misterul acestor forme care par sa fi atins perfectiunea ramane sa-l descoperim in gandirea metafizica inalta dobandita de acest popor.
In spatele armoniei arhitecturale se afla o armonie a mintii si o intelegere profunda a enigmelor omului si universului.
Cum au stiut egiptenii sa alinieze creatia lor legilor Universului? Cum au calculat cu atata precizie parcursul corpurilor ceresti, astfel incat prezenta acestora pe cer
intr-un anumit moment sa puna in valoare cele mai importante trairi umane?

Vestigiile acestui popor iesit din orice tipare sunt dovezi ale posibilitatilor de care dispune mintea umana.

Le-am cercetat suficient?

Putem ajunge sa le retraim?

Va invitam la o prelegere filosofica despre frumusete in Egiptul Antic si despre misterul care ascunde resorturile acestui demers creator, exceptional in istoria umanitatii.

Intrarea este libera!
Pentru mai multe informatii:
Telefon: 0744 635 490
Email: 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.