”Educație la Înălțime” și la mare adâncime! Drona va zbura la mai bine de 200 de metri sub pământ în salina Slănic Prahova

0

”Educație la Înălțime” și la mare adâncime!  Încheiem sezonul și anul 2022 cu o lecție neobișnuită, în care drona va zbura la mai bine de 200 de metri sub pământ în salina Slănic Prahova.

O lecție multidisciplinară cu elemente din istorie, geografie, biologie, geologie, viață terestră, sănătate și nutriție. Cu imagini spectaculoase pe care drona le va surprinde prin încăperile gigantice ale celei mai mari saline din Europa.
Lecția subterană va avea la catedră o profesoară de geografie, Cristina Ciocoiu și o profesoară de biologie, Anda Culișir.

LECȚIE DE  LA SALINA  SLĂNIC PRAHOVA / VINERI, 9 decembrie, ora 10

În cadrul lecției – care va fi transmisă vineri, de la ora 10 pe canalul YouTube și pe pagina Facebook Educație la Înălțime – elevii din trei școli din țară vor intra pe Zoom în dialog cu profesorii din salină și cu invitații lor.

Lecția va cuprinde concursul cu premii constând în cărți de la editura Litera, premii în valoare de 2400 de lei. Concursul are un segment deschis tuturor claselor din țară și din Republica Moldova care vor urmări lecția la ora transmisiei.

Tema lecției vizează obiectivul de dezvoltare durabilă nr. 12: Consum și producție responsabile.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.