Echilibrează-ţi viaţa …. Descoperă FILOSOFIA!

0

Acest curs de introducere în Filosofie este predat în peste 50 de ţări din lume, în mai mult de 15 limbi. El are rolul de a oferi învăţături esenţiale extrase din marile sisteme de gândire din Occident şi din Orient adaptate la nevoile omului contemporan

Învaţă să gândeşti singur şi să exersezi liberul arbitru, armonizează-ţi emoţiile, gândurile şi acţiunile. Practică FILOSOFIA ca un mod de viaţă şi descoperă cum aceasta poate deveni un real sprijin în descoperirea propriei vocaţii, a propriului sens al vieţii.

Locul de desfăşurare: Timişoara – Sediul Asociaţiei culturale Noua Acropolă – Str. Timotei Cipariu nr. 5, ap, 2.

În fiecare săptămână începând din 20 februarie 2014, ora 19:00

Structura cursului:

Omul

Etica şi Morala

Cheia dezvoltării personalităţii

Discernământul şi stabilirea ierarhiei valorilor

Luarea deciziilor şi asumarea responsabilităţilor

Destin sau liber arbitru?

Fericire sau suferinţă?

Cunoaşterea şi conducerea de sine

Omul şi societatea

Un om mai bun pentru o societate mai bună

Individ, societate şi comunitate

Mitul peşterii: care este locul meu în societate?

Morala şi legile societăţii

Ce înseamnă viaţa politică?

Filosofia istoriei

Ciclurile timpului

Legătura între istorie şi mitologie

Epoca Vărsătorului

Viitorul

afis_Timisoara

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează