Early Bird de Iunie – 20% reducere la cursuri și școli de vară, la Fundația Calea Victoriei

0

🌞 La Fundaţia Calea Victoriei, vara vine mai repede cu o reducere de 20% la cursuri şi şcolile de vară.

🌞 Ce te inspiră? Ce pasiuni ai? Ţi-am pregătit o listă atractivă cu ateliere şi şcoli de vară despre arta desenului sau a interviului, muzică clasică, istoria gustului, astronomie, basm, fotografie, istoria artei, dezvoltare personală sau stil vestimentar.

⏰ Timp de opt zile te poţi înscrie la atelierele practice care au loc la noul sediu din Bd. Dacia 78, colţ cu Piaţa Spaniei, sau poţi participa la cele online.

✔ Oferta este valabilă doar pentru cursurile din listă, achitate în perioada 23-30 mai. Reducerea se aplică la costul întreg al cursului şi nu se cumulează cu alte vouchere sau reduceri.

👉 Dacă ai întrebări sau vrei să dăruieşti un curs sau un voucher cadou, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.