După succesul de la București și Brașov, seria de concerte Fever’s Candlelight ajunge sâmbăta aceasta la Iași

0

Fever, platforma de descoperire a spectacolelor live, cunoscută pentru că ajută milioane de oameni să găsească cele mai bune experiențe în orașele lor, aduce Concertele Candlelight la Iași, începând cu spectacolele în semn de omagiu pentru Coldplay, Cele patru anotimpuri ale lui Vivaldi și Cele mai bune lucrări ale lui Hans Zimmer.

Extinderea în regiune urmează succesul primelor concerte din București și Brașov, care au încântat sute de participanți la începutul acestui an. Grand Hotel Traian, situat în zona istorică a Iașului, este o bijuterie arhitecturală elegantă din secolul al XIX-lea, care va găzdui primul concert în această sâmbătă, 15 iunie.

Acest format inovator, creat de Fever, iluminează locurile excepționale cu mii de lumânări și permite spectatorilor să se cufunde complet în programe adaptate. Concertele, susținute de muzicieni locali, oferă o varietate de programe pentru a satisface toate gusturile și invită un public mai larg, care poate că nu s-a gândit niciodată la un concert de muzică clasică până acum, să se conecteze cu cele mai emblematice piese ale celor mai mari compozitori și să asculte într-un mod diferit hiturile de top ale unor artiști cunoscuți.

Lansate în 2019, concertele Candlelight au fost susținute în tot felul de locații idilice de diferite dimensiuni, de la acoperișuri moderne cu priveliști minunate la catedrale, palate, biblioteci și grădini emblematice. Printre exemple se numără Atomium (Bruxelles), Tour Eiffel (Paris), Burj Al Arab Jumeirah (Dubai), Victoria Hall (Geneva), Central Hall Westminster (Londra), Palau de la Musica Catalana (Barcelona), Niagara Falls (Ontario), S.EA. Aquarium (Singapore), și multe altele în peste 150 de orașe din America, Europa, Orientul Mijlociu și Asia-Pacific.Compania se străduiește în mod constant să își inspire utilizatorii cu experiențe inovatoare, venind cu și producând noi idei „Fever Original”. Pe lângă concertele Candlelight, printre acestea se numără The Queen’s Ball: A Bridgerton ExperienceStranger Things: The ExperienceVan Gogh: The Immersive Experience și Harry Potter: A Forbidden Forest Experience.

Descoperiți aici toate programele din IașiCandlelight: Omagiu pentru ColdplayLocul de desfășurare: Grand Hotel TraianData și ora: 15/06/2024 at 19.00h and 21hDurata: 65 de minuteMuzicieni: Cvartet de coarde – Cvartelul CharismValoare: 1 Bilet – from RON195Candlelight: Cele patru anotimpuri ale lui Vivaldi

Locul de desfășurare: Grand Hotel TraianData și ora: 20/07/2024 at 19.00hDurata: 65 de minuteMuzicieni: Vor fi anunțati în curândValoare: 1 Bilet – from RON180Candlelight: Omagiu lui Hans Zimmer

Locul de desfășurare: Grand Hotel TraianData și ora: 20/07/2024 at 21.00hDurata: 65 de minuteMuzicieni: Vor fi anunțati în curândValoare: 1 Bilet – from RON185

Despre FeverFever este cea mai importantă platformă globală de descoperire a spectacolelor live, care a ajutat milioane de oameni să se bucure de cele mai bune experiențe din orașele lor încă din 2014. Având misiunea de a democratiza accesul la cultură și divertisment în viața reală prin intermediul platformei sale, Fever inspiră utilizatorii să se bucure de experiențe și evenimente locale unice, de la expoziții imersive, experiențe teatrale interactive și festivaluri până la pop-up-uri de cocktailuri moleculare, oferind în același timp creatorilor posibilitatea de a folosi date și tehnologie pentru a crea și extinde experiențele în întreaga lume.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.