Dublă premieră în Timișoara: Omelette și Mud Boulevard la festivalul Launmomentdat în parc

0

Dublă premieră în Timișoara: Omelette și Mud Boulevard la festivalul Launmomentdat în parc

Aflat la a treia ediție, festivalul de muzică și artă Launmomentdat în parc va invita pe scenă trupa bucureșteană de synthpop – Omelette. Dacă îți plac jocurile de lumină sau costumele pompoase, ai venit unde trebuie. Omelette le are pe toate și susține un concert în premieră în Timișoara, duminică, 10 iunie, în Parcul Poporului. Vă reamintim că intrarea este gratuită.

Omelette propune o simbioză între stilurile anilor 80 și muzica electronică. Concertele lor sunt o inducție de energie, pozitivitate și dans, acompaniată de proiecții video. Trupa are în componența sa pe Dez – vocalist, Alin Zăbrăuțeanu – producător și compozitor, Vali Chincișan – artist vizual. Omelette a luat naștere în 2015, având un album la activ.

Vă recomandăm să ascultați:

https://www.youtube.com/watch?v=BB0IlXBeqCg

Trupa timișoreană Mud Boulevard va concerta pentru prima dată în fața unui public, pe scena Launmomentdat în parc, în deschidere pentru Omelette. Muzica lor este un plin de contraste, o revenire la primordial, o mlaștină în care au fost aruncate genuri muzicale diverse, precum electro, dub, synth și rock.

Parcul Poporului va prinde viață în perioada 8-10 iunie. Muzica va răsuna, arta va tăinui, iar filmul și teatrul vor cuceri! Trei zile magice, trei scene muzicale, trei motive să îți descoperi adevăratele pasiuni.

Pentru a fi la curent cu noutățile legate de Launmomentdat în parc, vă rugăm să urmăriți evenimentul, aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.