Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DUBLĂ LANSARE DE CARTE la Constanța

0

Editura Noua Acropolă va invită duminică 19 iunie, la ora 11, pe Terasa Hotelului Palace din Constanța să descoperiți ultimele sale apariții editoriale: Jocurile Mayei, o colecție de eseuri semnate Delia Steinberg Guzman, și romanul prof. Jorge Angel Livraga – Möassy, câinele.

Lansare Moassy+Jocurile Mayei

Cu profundă vocație filosofică, autorii ne îmbie să descoperim lumea dincolo de aparențele care ne învăluie simțurile și mintea și să descoperim în tot ceea ce ne înconjoară, esențe mai profunde, misterul lucrurilor și lecțiile valoroase pe care ni le oferă lumea noastră. Eseurile sensibile ale dnei. Guzman ne arată sub o nouă față natura și omul, abordând teme precum evoluția, educația sau familia. În cea de-a doua apariție editorială, Möassy, un câine înzestrat cu rațiune, ne conduce într-o călătorie aparte, arătându-ne lumea oamenilor dintr-o altă perspectivă.

Vă invităm să descoperiți mai multe duminică 19 iunie pe Terasa Hotelului Palace. Lansarea celor două titluri va fi susținută de domnia sa prof. Ivo Ivanovici, directorul Editurii Noua Acropolă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.