Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

DJ-ul Martin Garrix, noul ambasador global al JBL si lansarea celor mai noi produse Harman Audio in Romania

0

Unul dintre cei mai tineri și de succes Dj-i și producători internaționali, Martin Garrix, este cel mai recent superstar care se alătură brandului audio JBL ca ambasador global. Martin va colabora îndeaproape cu JBL pentru lansările de noi produse, concerte live în cadrul evenimentelor JBL sau pentru campaniile publicitare ale brandului.

JBL a fost brandul meu audio preferat de ceva timp, așa că sunt foarte încântat să mă prezint de acum că ambasador global al brandului. Sunt mereu înconjurat de muzică, astfel colaborarea cu JBL a fost o oportunitate pe care nu aveam cum să o refuz”, a spus Martin Garrix.

Am văzut cum entuziasmul și energia electrizantă a lui Martin declanșează adrenalină și o bucurie imensă pentru mulțimi impresionante de oameni. Cu JBL creăm și împărtășim aceleași valori oferind experiențe audio la cel mai înalt nivel care aduc împreună fanii din întreaga lume, așadar suntem încântați să-l avem pe Martin ambasador și nerăbdători să vedem în ce noi direcții creative se va dezvolta acest parteneriat ”, a declarat Ralph Santana, Chief Marketing Officer HARMAN.

Headliner la cele mai mari festivaluri internaționale, cucerind noi teritorii, având colaborări cu cei mai mari artiști ai lumii și fondatorul propriei case de discuri, Martin Garrix se bucură de o carieră impresionantă la numai 24 de ani.

Martin Garrix se alătură unei echipe impresionante de ambasadori JBL care include vedete ale fotbalului precum Virgil van Dijk și Lucas Hernandez sau Bebe Rexha, un star al muzicii internaționale împreună cu care Martin Garrix a creat în 2016 hitul ‘In The Name Of Love’.

DESPRE JBL

JBL este parte a Harman International Industries și proiectează și construiește echipament audio pentru consumatori, industria de divertisment și industria de automobile. JBL are zeci de ani de experiență în producerea echipamentelor de săli de concerte și locuri publice și o folosește pentru a crea echipamente audio pentru consumatorii din întreaga lume. Fie ca este vorba de un film, un joc sau un concert, cu ajutorul echipamentelor JBL te poți bucura de o claritate excelentă a sunetului. Conceptul Pro Sound oferă utilizatorului acces la o calitate acustica comparabilă cu cea standardizată în industria muzicii și a spectacolelor live.

DESPRE HARMAN

Harman este asociat cu produse de lux, realizate din materiale premium și este unul dintre cele mai importante nume din industria echipamentelor de înaltă fidelitate.

Cu brand-uri precumAKG®, Harman Kardon®, Infinity®, JBL®, Lexicon®, Mark Levinson® and Revel®, HARMAN rămâne lider de piață și unul dintre cele mai sonore nume din această industrie. Peste 25 de milioane de automobile sunt echipate în prezent cu sistemele audio HARMAN și este compania care a revoluționat industria amplificatoarelor prin introducerea tehnologiei High Current Capability. În 2017, HARMAN a devenit o sub divizie a grupului Samsung Electronics.

DESPRE MARTIN GARRIX

Martin Garrix – numele care aparține unuia dintre cei mai tineri și de succes DJ și producători, lider al peisajului muzicii pop și electronice. Garrix a concertat pe întregul mapamond, fiind headliner la cele mai mari festivaluri, cucerind noi teritorii și colaborând cu staruri ale muzicii internaționale precum Dua Lipa, Khalid sau Macklemore. Urcând încă o treaptă în drumul spre succes, tânărul DJ și creator de hituri este acum fondator al propriei case de discuri (STMPD RCRDS), proprietarul unui studio în Amsterdam și un mentor veritabil pentru viitorii artiști. Fără îndoială că abilitatea sa de a-și reinventa brandul, de a experimenta diverse sound-uri, de a dărui cu ușurință din propriile surse de creativitate pentru fani este o mărturie de necontestat a talentului care îi duce stilul legendar mai departe.

© 2020 HARMAN International Industries, Incorporated. All rights reserved. Harman Kardon, Infinity, JBL, Lexicon and Mark Levinson are trademarks of HARMAN International Industries, Incorporated, registered in the United States and/or other countries. AKG is a trademark of AKG Acoustics GmbH, registered in the United States and/or other countries. Features, specifications, and appearance are subject to change without notice.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.