Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Timișoara: Dj Suspect, Djedjotronic, Cosmo Vitelli și Dubapest Hifi sunt confirmați la festivalul Launmomentdat în parc 2019

0

Dj Suspect, Djedjotronic, Cosmo Vitelli și Dubapest Hifi sunt confirmați la festivalul Launmomentdat în parc 2019

În perioada 7-9 iunie, la Timișoara are loc un eveniment care aduce împreună atât muzicieni, DJi, colecționari de viniluri, cât și proprietari de case de discuri și agenții internaționale. Intitulat “Launmomentdat în parc”, festivalul este o ocazie bună de a ieși în parc cu prietenii pentru a descoperi muzică și artă independentă. Programul din acest an include mai multe scene de muzică, de teatru și de film.

DJ, producător și creator de mixuri explozive din Paris, DJ Suspect crește standardele muzicale în seturile sale de deep funk, afrobeat, hip hop, jazz futurist, broken beats și groove. Ca DJ, el este mereu în deplasare, fiind foarte apreciat pentru colaborările cu producătorul Guts la proiectul Beach Diggin, iar cu Aeon Seven la Cosmic Thrill. Recent, acesta a lansat un LP împreună cu Marc Hype prin casa de discuri Unique. DJ Suspect este membru activ în 45 LIVE și Dusty Donuts. În ultimii ani, el a devenit o referință pentru industria de petreceri și evenimente din întreaga lume, fiind întotdeauna în slujba dansatorilor și a iubitorilor de groove.

Djedjotronic este un artist neconvențional, distopic și fără margine. Djedjotronic evoluează la intersecția mai multor familii și case de discuri. El a semnat la Boysnoize Records, unde a lansat majoritatea EP-urilor, dar și la Zone, casa celebrului producător The Hacker.

De mai bine de zece ani, Djedjotronic menține o reputație solidă în scena muzicii electro. Amprenta lui este extrem de versatilă, retro-futuristă, alimentată cu techno Detroit, electronica, new beat și industrial. Nu-i de mirare că producțiile lui sunt apreciate și mixate de cei mai tari din domeniu, precum Marcel Dettman, Paula Temple, Dave Clarke, Miss Kittin și desigur, The Hacker.

Cosmo Vitelli nu este doar un DJ, ci este managerul casei de discuri “I’m A Cliché” și un prestigios producător de muzică, care nu a mai dormit din 1973. Acesta a înlocuit somnul cu explorarea muzicii, împărtășind descoperirile sale cu lumea întreagă, având în spate mormane de înregistrări, remixuri și editări audio.

După ce și-a petrecut copilăria navigând între Africa de Vest și Franța Centrală, tânărul Cosmo Vitelli se mută la Paris la începutul anilor ’90. El lansează primul său film “Etienne de Crécy’s Solid” în 1998, urmat de un șir de EP-uri și remixuri care fac parte acum din ADN-ul epocii de aur a muzicii electronice franceze, cel mai notabil fiind albumul său “Clean” lansat în 2003.

Cosmo Vitelli pune bazele propriei case de discuri “I am a Cliché” în 2004, prin care se remarcă și în ziua de azi, prin faptul că descoperă artiști înainte ca aceștia să devină faimoși, cum a fost cazul celor de la Simian Mobile Disco, Azari & III, Moscoman și Red Axes. În paralel, el se implică în diverse proiecte muzicale, având EP-uri lansate la DFA și DC Recordings. Atunci când nu se află în studio sau în turneu, el apare lunar la emisiunea NTS din Londra alături de DJ Sundae.

Dubapest Hifi au fost prezenți la toate edițiile de Launmomentdat în parc, fiind primul proiect de soundsystem reggae din Ungaria. Grupul muzical este format din doi selectori – Jahfar și Captain Midnite, împreună cu Babystep la microfon, având un sistem de 20 kilowati. Proiectul îmbină stilurile roots, reggae, dub, stepper și new digital. Selectia lui Jahfar este considerată mai profundă și mai spirituală, cea a lui Midnite este mai dansantă, iar a lui Babystep promovează mesaje despre iubire și pace. Această combinatie oferă un spectru larg asupra muzicii reggae, având ca obiectiv unirea oamenilor prin muzică.

Launmomentdat în parc va avea între 7 și 9 iunie, între orele 12:00 și 23:00, în Parcul Poporului din Timișoara. Intrarea la activități și concerte fiind gratuită.

Acest proiect face parte din Sezonul România-Franța. Pentru a fi la curent cu programul festivalului, vă rugăm să urmăriți pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/1011725575703651/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.