Dineu prezidential austriac pentru Ioan Holender

0

Ioan Holender a fost, timp de 18 ani, director al Operei de Stat din Viena. În cinstea sa, austriecii organizează un dineu prezidenţial.

Preşedinţia Austriei va da marţi, la Viena, un dineu în cinstea lui Ioan Holender, care se retrage din funcţia de director al Operei de Stat din Viena. În aprilie 1992, Holender a devenit directorul Operei din Viena. El a administrat şi Vienna Volksoper timp de patru ani, simultan cu Opera. Holender a avut cel mai lung mandat de director al Operei din Viena, potrivit gandul.info

foto vienna state opera

Ioan Holender, care îşi va încheia pe 26 iunie mandatul de director al Operei din Viena, este cetăţean de onoare al municipiului Timişoara şi s-a implicat în susţinerea şi promovarea imaginii Timişoarei în lume.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează