Dezvoltarea personalitatii, prelegere filozofica, Timisoara, 26 ianuarie 2010

0

Asociatia Culturala Noua Acropola va invita la prelegerea filosofica cu tema Dezvoltarea personalitatii.

„Dezvoltarea personalitatii presupune insingurare, dar si fidelitate fata de propia lege.” – C.G Jung
Ce inseamna personalitatea? Anumite personalitati au fost pastrate in istorie…de ce?
Educatia omului se finalizeaza pe bancile scolii sau abia incepe odata cu viata adulta?
Exista o legatura intre dezvoltarea personalitatii si descoperirea unui sens al vietii?

Legende, povesti, romane…toate ne prezinta drumul initiatic pe care eroii il parcurg in incercarea de a salva ceea ce considera a fi valoros pentru ei si pentru cei din jurul lor. Care este drumul initiatic actual pentru dezvoltarea eroilor prezentului?

Asociatia Culturala Noua Acropola va invita la prelegerea „Dezvoltarea Personalitatii” in 26 ianuarie 2010, la ora 19.00 la sediul asociatiei din str. Lucian Blaga, nr. 4. Prezinta: Andreea Neacsu.

(foto Florin Ghinda, 2009)

timisoara

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează