Despre fericire si prietenie

0

Asociatia culturala Noua Acropola va invita la prelegerea filosofica: Aristotel. Despre fericire si prietenie

“Viata indreptata spre castig are in sine ceva nefiresc si silit. Fericirii ii este proprie activitatea sufletului, in conformitate cu virtutea.”

Fericirea depinde de noi si este accesibila tuturor. Acesta este mesajul pe care Aristotel l-a transmis oamenilor, in dorinta filosofica de a oferi o perspectiva prin care putem fi stapanii propriului nostru bine, independent de iluzia unei fericiri conditionate de locul in care ne-am nascut, de posibilitatile materiale pe care le avem sau statutul social.

Dar de ce avem nevoie pentru a fi fericiti? Cum ne definim propria fericire? Ce legatura misterioasa leaga prietenia de o viata fericita?

Marele filosof Aristotel a lasat mostenire omenirii raspunsuri profunde la aceste intrebari.

Va invitam sa le descoperim impreuna in cadrul prelegerii filosofice: Aristotel. Despre fericire si prietenie.

Sambata, 12 martie 2011, ora 18.00, la sediul Noua Acropola din str. Lucian Blaga, nr. 4,  Timisoara

Prezinta Alis Brebu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează