Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

FOTO: Designul românesc de produs este expus de Dizainăr, timp de 2 zile, pe plaja din Mamaia

0

În weekendul 6-7 august, la invitația Casa di Peroni, Dizainăr – magazinul exclusiv de design de produs românesc – vă dă întâlnire pe cea mai frumoasă plajă din România. Timp de două zile, plaja-restaurant Cafe del Mar din Mamaia va deveni gazda Târgului de design de produs și a petrecerii Dizainăr ce se va desfășura vineri, 5 august, începând cu ora 19.00. Târgul va fi deschis iubitorilor de eleganță, frumos și simplitate, sâmbătă și duminică, 6 și 7 august, în intervalul 12:00 – 21:00. Intrarea este liberă.

Cafe del Mar Mamaia_2 Cafe_del_Mar_Mamaia_terrace-4-931x600
Targ Dizainăr_cuier meao Targ Dizainăr_genti din fetru Irina Florea Targ Dizainăr_papioane din lemn Don Papillon Targ Dizainar_plante Aerium Targ Dizainăr_set Albe Ubikubi Targ Dizainăr_set ceramica Ceramic Sparrow Targ Dizainăr_vazele you got flowers Ubikubi Targ Dizainăr_veioza Roca

Consecvent în pledoaria pentru simplitatea obiectelor de design și a amenajărilor interioare, Dizainăr a selectat, pentru târgul din Casa di Peroni, atât design de produs consacrat, dar și accesorii, design grafic și obiecte de design “new entry” ale verii 2016. Portofoliul complet al magazinului Dizainăr cuprinde peste 600 de creații ale designerilor români, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică și până la accesorii personale, decorațiuni, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică.

Obiectele prezentate de Dizainăr, în weekendul 6-7 august, la târgul de design din Casa di Peroni sunt semnate de:

Accesorii: Atelier S, Byzanz Reloaded, Don Papillon, Eventivity Accessorize, Florin Dumitru, Gabriel Geller, Irina Florea, Marele Deget Mare, Oana Boboc, Pompon, Remi Handmade, Sash Accessoires, Sebastian Roncea, Upside Down, Marie Nouvelle, Mădălina Andronic

Design de produs: Aerium, Atelier A4, Cai verzi pe pereți, Ceramic Sparrow, Florin Poptean, Meao, Mihnea Ghilduș, Ubikubi

Design grafic: Colorhood, Supersomething, Alexe Popescu & Publica

Primul târg de design de produs românesc de la malul Mării Negre, vă așteaptă în perioada 6-7 august, pe plaja-restaurant Cafe del Mar Mamaia, în intervalul 12:00 – 21:00, într-o oază ferită de griji și stres, numai bună de întâlnire și de rehidratare, @Casa di Peroni.

PAGINĂ EVENIMENT https://www.facebook.com/events/305910316425287/

Parteneri media Dizainăr: A List Magazine, Arhitext, Artivist, Assamblage – Scoala de Bijuterie Contemporana, Revista Caminul, Colorhood,Eco&deco, Design Driven, ELLE Decoration Romania, FEEDER.ro, FEMEI IN AFACERI, Garbo.ro, Igloo media, IQads, Kudika.ro, Modernism Punct Ro, Revista Mobila, Orasul Meu, Asociatia ORICUM, Radar de Media,SMARK, The Institute, Revista Zeppelin.

Dizainăr este platforma de design românesc ce reunește sub aceeași umbrelă ce este mai bun din potențialul României în materie de design de produs. 

#dizainar #designromanesc #designeriromani #viatadedizainar

www.dizainar.ro | www.facebook.com/dizainar | www.instagram.com/dizainar 
București, strada Puțul cu Plopi 17 (zona Cișmigiu)

KEY VISUAL Casa di Peroni Cafe del Mar_Afis cu parteneri

Descrierea brandului Dizainăr

Dizainăr este o premieră pe scena designului românesc. Un grup de creatori talentați din toată țara se întâlnesc sub aceeași umbrelă pentru a reprezenta ce este mai bun din potențialului României în industria de design.

Ca și concept-store, Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o conexiune între creatorul, producătorul și utilizatorul final.

Scurt istoric

Dizainăr este magazinul-concept destinat în exclusivitate designului românesc, un spațiu creativ în care creatorii, producătorii și cumpărătorii colaborează cu succes din 2012.

Din 2012 și până în prezent, Dizainăr a promovat consecvent designul românesc, atât în țară cât și în afară. Premiat la ELLE Decoration Romanian Design Award 2014 „Cel mai activ susținător al designului românesc de interior”, prezent la Londra la Clerkenwell Design Weeek 2016, cu 3 expuneri la Salonul internațional de mobilă de la Milano (2013, 2015 și 2016) și prin zeci de acțiuni de educare și promovare în România, Dizainăr a creat o piață de design și a adus designerii români designul românesc mai aproape de pasionații de design și în atenția publicului internațional.

În 2014, în cadrul BIFE-SIM, Dizainăr a lansat Colecția.Dizainăr pentru EFdeN, o colaborare frumoasă între designeri și producători români.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.