Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Deschidere The Secret Garden – Librărie pentru publicații independente în Timișoara

1

Sâmbătă, 15 februarie, de la ora 17:00, iubitorii de cărți și ilustrații sunt așteptați la inaugurarea noii librării The Secret Garden Bookshop. Prima librărie independentă din Timișoara, care se deschide în Piața Libertății, pe strada Coriolan Brediceanu 2, ap. 6.

Pentru a marca această ocazie importantă, organizatorii  pregătesc o petrecere de cinste la clubul Saccade. Evenimentul se numește SLOWDANCE, unde sunt invitați artiștii Chlorys, Virgil și flo’, începând cu ora 23:00.

The Secret Garden a început în 2012, sub forma unor evenimente de artă independentă, combinate cu muzica electronică. De-a lungul timpului, The Secret Garden a organizat expoziții, petreceri, proiecții de filme, picnicuri, iar deseori, a colaborat cu designeri români pentru a publica împreună cărți și fanzine. Printre colaboratori se numără artiști și ilustratori locali și naționali, cum ar fi Mimi Ciora, Sorina Vazelina, Balamuc, șamd.

Ultimele publicații poartă numele  Greeeen Zine #1 și Greeeen Zine #2. Acestea abordează teme ecologice sub forma unor ilustrații, fotografii, desene, colaje, poezii etc. Fiecare ediție este realizată în urma unui apel deschis către comunitățile de artiști din România, dar și de afară.

The Secret Garden Bookshop oferă un loc pentru artă, cărți, reviste internaționale, publicații DIY, fanzine, benzi desenate și tot felul de afișe sau postere, precum și obiecte de ceramică sau design interior.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să urmăriți pagina evenimentului:

The Secret Garden Bookshop Opening

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.