Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Decembrie în incubator107 timişoara: decoraţiuni de brad, săpunuri artizanale, împachetat de cadouri fâşneţe şi gătit turtă dulce

0

Înainte de sărbători, ne pregătim. Avem cu toţii ceva mai mult timp şi mai multă poftă de hărnicii, meştereli şi îndeletniciri artistice.

Între 4 şi 21 decembrie, incubatorul propune o serie de ateliere prin care să învăţăm şi să imaginăm treburi de sezon voios: beţe de Moş, decoraţiuni de brad, săpunuri artizanale, împachetat de cadouri fâşneţe şi gătit turtă dulce. Bineînţeles că este plănuit şi un atelier al bunicii, atelierul de tricotaj, dar şi un atelier artistico-fantastic de String Art.

Atelierele se vor ţine în Cuib d’Arte şi Cărtureşti (Mercy). Pentru participare e nevoie să vă înscrieţi pe site: www.timisoara.incubator107.com, locurile fiind limitate. Proiectul incubatoricesc funcţionează pe bază de voluntariat şi donaţii, pentru majoritatea atelierelor, organizatorii sugerează o donaţie de 10 lei. Mai multe detalii pe site.

Sunteţi aşteptaţi la atelierele lunii decembrie!

 

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.