Curtea de Argeș devine gazda spectacolului Oamenii Dreptății pe 25 aprilie: povești spuse de voci neconvenționale, teatru, film scurt și muzică

0

Spectacolul Oamenii Dreptății, un format complex care implică povești spuse pe scenă de oameni din domenii variate, dar și momente de teatru, poezie și muzică ajunge pe 25 aprilie, de la ora 18:00, pe scena Centrului de Cultură și Arte George Topîrceanu”.

Profesioniști din justiție, jurnaliști, profesori, artiști și studenți, toți vin în fața publicului cu povești despre dreptate și nedreptate în toate formele ei, în viețile personale și cele profesionale, în lume în general. 

Urcă pe scenă, între alții, Carla Lunguți – jurnalist, Ada Butnaru – avocat, George Gîlea – jurnalist Radio România Cultural, Mihaela Pripici (Pripi) – stand-up comedian, Grațiela Căvescu – profesor. Lista completă de speakeri și momente va fi anunțată pe paginile de Facebook și Instagram oficiale. Spectacolul va fi completat de trupa de teatru AdHoc, o proiecție de film scurt și un mini-recital semnat de Cristina Lupu.

„Curtea de Argeș este al doilea oraș în care ajungem cu spectacolul anul acesta. Ne-am propus ca în 2024 să ducem show-ul în mai multe zone din țară, nu doar în București, și mă bucur că finalul lunii aprilie ne găsește aici. Cred foarte tare că aceste spectacole în care în fața publicului vin oameni atât de diverși cu povești atât de personale sunt un motor pentru o lume mai bună”,  a declarat Doru Toma, inițiatorul spectacolului Oamenii Dreptății. 

Biletele pot fi achiziționate de pe Eventbook.

Oamenii Dreptății Curtea de Argeș este un spectacol produs de Leaders for Justice, Asociația pentru Dezvoltare GHEPart și Asociația INK – Innovation Needs Knowledge, cu sprijinul KAS Rule of Law Programme South East Europe.

Partenerul evenimentului este Centrul de Cultură și Arte George Topîrceanu.

Leaders for Justice este o comunitate de tineri juriști absolvenți ai celui mai important program de pregătire profesională a unei viitoare generații integre de profesioniști în justiție.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.