Curs gratuit de conversaţie în limba franceză la Arad

1

Asociatia AMVEST te invită la un curs gratuit de conversaţie în limba franceză care te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti cunoştinţele, pronunţia şi vei avea ocazia de a participa la sedinţe interactive, care vor transforma cursul de conversaţie într-o adevărată plăcere.

Cursul de conversaţie are un program prestabilit, astfel în fiecare zi de marţi a săptămânii, începând cu ora 20.00 vor avea loc sesiunile de comunicare.

Acest curs se adresează tuturor celor care iubesc această limbă, discuţiile se vor purta atât în limba franceză cât şi in limba română. Se bazeaza pe comunicare diverse teme de interes pe care le putem aplica in viata de zi cu zi.

La cursuri vor participa si voluntarii europeni gazduiti de Asociatia Drept, în cadrul proiectului EVS CREW.  Voluntarii sunt găzduiți pentru o perioadă de 10 luni prin intermediul Programului Comisiei Europene – Tineret în Acțiune, Acțiunea 2, Serviciul European de Voluntariat. O componentă importantă a activității voluntarilor o reprezinta inițierea de acțiuni interculturale.

Ai astfel şansa de a cunoaşte tineri motivaţi, posibilitatea de a învăţa cultura şi limba unei ţări europene şi nu în ultimul rând, socializarea dincolo de monitorul unui calculator.

Ambre Hanae Castaner este trainerul cursului şi cei care doresc sa se inscrie o pot face folosind adresa de email: amvestarad@gmail.com sau la numarul de telefon 0730533014, mai multe detalii si pe siteul www.amvest.ro

Sesiunile de conversatie sunt initiate de Asociația DREPT si  Asociatia AMVEST, avand ca partener Ceainaria Ahmad Tea House din Arad.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    As dori foarte mult sa organizeze astfel de cursuri si in Cluj-Napoca,poate pe viitor
    va multumesc

Comentează