Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Curs de pictură pentru adulţi: Descifrează calendarul aztec şi ia-l acasă!

0

Pentru cei pasionati de arta si fascinati de misterioasele culturi mayasa si azteca, Asociatia culturala Noua Acropola propune un curs pe masura de interesant.

 

Cu siguranta ai auzit multe despre calendarul Maya, calendarul aztec, sfârsitul ciclurilor, etc. Vrei sa lamuresti aspectele legate de acest enigme? Iti propunem un curs prin care vei descifra calendarul aztec folosind mai multe chei de interpretare, il vei putea picta si-l vei lua acasa! Cursul va dura 15 h si se va desfasura in perioada 22-25 noiembrie, in sediul Asociatiei culturale Noua Acropola, intr-o atmosfera eleganta si prieteneasca.

        

Structura cursului cuprinde tehnici de:
-pictura in ulei pe diferite suprafete
-pictura pe basorelief

si aspecte teoretice despre:
-istoria popoarelor precolumbiene
-mitologie si simbolism aztec
-calculul zilei de nastere folosind calendarul aztec si interpretarea rezultatelor
-prezentarea, in comparatie, a calendarului Maya si a celui Aztec

Toate materialele sunt puse la dispozitie de organizatori. Fiecare participant va picta basorelieful Calendarul Aztec pe care il va primi cadou la finalul cursului.

Instructorii sunt voluntari, fondurile fiind donate pentru sustinerea activitatilor de voluntariat civic, educational si cultural, organizate de Noua Acropola in Timisoara.

Costul intregului curs este de 300,00 lei.


Pentru mai multe informatii:
Telefon: 0749 067 441
Email: 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.