Curs de Pictură Aztecă la Constanța

0

Calendarul Aztec a impresionat încă de la descoperire oamenii de știință, istoricii și artiștii, ca de altfel întreaga cultură a vechilor Mexicas.
De aceea, Noua Acropolă Constanța vă invită să descoperiți o parte a misterului acestei civilizații sâmbătă 23 și duminică 24 iulie la CURSUL DE PICTURĂ AZTECĂ.

Curs_pictura_Azteca_iulie-2016

Pe parcursul celor 2 zile, în intervalul 10:00 – 13:00 veți avea ocazia de a picta o reproducere din piatră a celebrului calendar, precum și să descoperiți modul de viață, educația și simbolurile artei aztece.
Vă așteptăm la o experiență de vacanță inedită sâmbătă 23 iulie, ora 10, la curs, la sediul Noii Acropole din str. Nicolae Iorga 63A.

Taxa de participare este 150 lei și include toate materialele, inclusiv basorelieful „Calendarul Aztec”, care va fi pictat și păstrat de cursanți.Pentru mai multe informații și înscrieri ne puteți contacta la tel. 0772.10.71.49 sau prin e-mail la na-constanta@noua-acropola.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.