Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CUM SUNĂ VIITORUL MUZICAL TIMIȘOREAN?

0

CUM SUNĂ VIITORUL MUZICAL TIMIȘOREAN?

Întâlniri între generații și concert cu formațiile de liceu locale

La începutul anilor ‘90 activau vreo 14 trupe în liceele din Timișoara, care abordau genuri muzicale diverse – hard rock, new wave, metal, trash, punk, alternativ, grunge, cross-over, glam –  sau preluau piese din repertoriul unor formații cunoscute.  O parte dintre membrii acestora sunt azi prezențe constante pe scena muzicală.

Care este situația în prezent? Cum și ce cântă trupele din școlile timișorene? Ce îi inspiră și ce îi motivează pe tinerii muzicieni?

made in tmSub deviza CRUD, Made in TMcontinuă inițiativa de consolidare a comunității muzicale locale, printr-o serie de acțiuni adresate trupelor de elevi. Acestea se desfășoară în perioada 18 – 30 Noiembrie și urmăresc să le ofere micilor muzicieni acces la experiența artiștilor consacrați, precum și șansa de a se face cunoscuți.

Etapa I: MADE IN TM CRUD – Program de întâlniri cu membrii trupelor consacrate

18-25 Noiembrie 2013

Prima etapă a programului cuprinde întâlniri cu membrii trupelor consacrate, la sălile de repetiție sau la studio, printre gazde numărându-se Ora H,  Era Ticăloșilor, Burning Table,  Sebastian Spanache Trio și  Blazzaj.  Elevii vor avea ocazia de a intra în contact cu procesul de creație muzicală și de a afla detalii despre activitățile complementare acestuia (producție de album, realizare de videoclip, promovare online, organizarea de concerte etc).

Etapa II: MADE IN TM CRUD – Concert susținut de trupele elevilor

30 Noiembrie 2013, Club DAOS, ora: 18:00

Cea de-a doua etapă a programului va consta într-un concert susținut de trupele elevilor, care  va avea loc pe 30 Noiembrie 2013 la clubul Daos. Cele șase formații de liceeni ce vor urca pe scenă vor fi urmărite și de juriul Made in TM, format din membri ai trupelor consacrate și organizatori. Acesta va selecta una dintre trupe pentru a înregistra în studio o piesă ce va fi inclusă pe compilația Made in TM 2014.

Programul Made in TM CRUD va continua cu organizarea unor noi evenimente, urmărind conectarea generațiilor ce definesc scena muzicală timișoreană și promovarea implicării comunității în susținerea artiștilor locali.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Made in TM este o platformă de comunicare și promovare dedicată mobilizării comunității timișorene în sprijinul inițiativelor, proiectelor și activităților locale valoroase, din toate domeniile (creație, tehnologie, educație, sport etc.). Made in TM informează, motivează și antrenează comunitatea în susținerea performanței și creativității locale; stimulează și promovează mediul creativ timișorean;  generează energie pozitivă în oraș și face lucrurile să se întâmple. Made in TM este o inițiativă: AnonimTM, D’arc, Synopsis, U-Man.

www.facebook.com/madeintm – Facebook Made in TM  ///  http://blog.madeintm.ro/ – blog Made in TM /

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.