Cultura si mecanica la Facultatea de Mecanica din Timisoara / MecArt, 12-13 martie 2010

1

MecArt este un proiect cultural artistic ce doreste imbinarea artei cu elemente din mecanica. Proiectul este destinat atat liceenilor si studentilor pasionati de grafica, pictura, sculptura, poezie. Ei vor putea sa isi realizeze lucrarile in decursul a doua zile (12,13 martie).

Toate materialele necesare realizarii lucrarilor sunt asigurate de organizatori (concurentii vor putea veni cu ustensilele lor pentru completarea lucrarilor). Mai multe informatii cu privire la sectiunile de concurs si alte detalii vor fi afisate in data de 28.02.2010.

Toti cei interesati se pot inscrie pana pe data de 5.03.10 la urmatoarele date de contact:

telefon:
+40 0720 542 517
+40 0256 403 538

e-mail:
dorin.fabri@lsfmt.ro
norbert.kazamer@lsfmt.ro
office@lsfmt.ro

Sediul LSFMT:
Bvd. Mihai Viteazu, nr. 1, sala 181
Timisoara

Coordonator: Dorin I. Fabri
Vicecoordonator: Norbert Kazamer

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează