Constanța Fluieră Fault în 6 octombrie, campania de responsabilizare socială inițiată de AIESEC

0

In 6 octombrie are loc o inițiativă civica în Constanța, campania de responsabilizare socială realizată de tinerii din AIESEC Constanța numită Constanța Fluieră Fault.


Inițiativa are drept scop atragerea unui semnal de alarmă asupra comportamentelor negative din Constanța, având un impact direct asupra mediului înconjurător, asupra sentimentului de apartenență la nivel de locuitor al orașului precum și asupra lipsei unor evenimente culturale.

Inițiativa este concretizată printr-un marș de conștientizare a acestor comportamente, dorindu-și în același timp trezirea constănțenilor din depresia socio-culturală în care se află și se termină cu un târg de workshop-uri pe domenii precum: cultură, mediu, învățământ alternativ, stil de viață sănătos.

Daca vrei sa te alaturi evenimentului, gasesti mai multe informații despre proiect pe pagina www.facebook.com/constantafluierafault sau pe aiesecconstanta.ro/cff/.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează