CONSTANȚA: Conferința Prometeu Eliberat

0

Începând din 01 februarie, Noua Acropolă Constanța vă invită la o nouă serie de conferințe filosofice, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie.

Conferința din această duminică, Prometeu Eliberat, ne provoacă să descoperim semnificațiile atemporale ale mitului prometeic. În varianta greacă, acesta își sacrifică libertatea pentru a oferi oamenilor un dar divin, focul inteligenței.

Interpretarea în cheie etico-psihologică a miturilor ne arată, în acțiunile fiecărui erou, lecții valoroase pentru viața noastră. Ne propunem să căutăm legătura dintre acest mit și etapele de evoluție ale omului, să aflăm cine este eroul salvator al lui Prometeu și cum ne putem dezvolta propriul potențial interior.

Vă invităm să descoperiți mai multe duminică 01 februarie, de la ora 11, în sala Adrian Rădulescu a Muzeului. Conferențiar: Adrian Tudose.

Intrarea este liberă.

Prometeu-eliberat_net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează