Constanța: Conferință CALEA ARMONIEI

0

Pentru că suntem oameni avem viață lăuntrică, cu multe gânduri și sentimente care vor atenția noastră și afirmare. Ca ființe sociale ne întâlnim cu mulți alți oameni cu care relaționăm, străduindu-ne să facem față cerințelor lumii în care trăim.

Cum ordonăm toate aceste aspecte pentru a fi echilibrați și stabili și a nu ne simți mereu într-un balans instabil pe sârmă?

Natura, prin frumusețea ei arhetipală, ne arată că armonia este posibilă. Dar cum putem transpune această lecție la nivel uman? Care sunt pașii către o mai bună relație cu noi înșine și cu cei din jur?

Vă invităm să descoperiți duminică 24 ianuarie, de la ora 11, la conferința susținută de conf. Adrian Tudose la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, din Piața Ovidiu nr.12.

Calea-Armoniei

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.