Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Constanța: Conferință: ARTA ARABĂ

0
arta-araba-1
Fiecare generație își exprimă experiențele și valorile în mod propriu, însă în toate epocile frumosul rămâne aspirația ultimă, de care ne străduim să ne apropiem, în mod expres, prin artă.
Duminică 30 octombrie, de la ora 11, vă invităm să descoperiți o expresie artistică originală, dinamică și cu o mare forță de transmitere, în cadrul conferinței Arta Arabă. În acord cu dezideratul acesteia vom călători cu imaginația dincolo de orizontul cotidian, mai aproape de arhetipuri și legi ale naturii. 
Prelegerea este susținută de conf. Corina Buhuș în cadrul Muzeului de Istorie Națională și Arheologie (Piața Ovidiu 12), iar intrarea publicului este liberă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.